2020. április 3., péntek

CND Vinylux 2in1 tartós körömlakk – #158 Wildfire | #CNDsegít


http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss
[Promóció] [Reklám]

A CND az X Beauty Group-pal karöltve március 19-én elindította a #CNDsegít programot, amely a manikűrös, pedikűrös, műkörmös szakembereknek, egyszóval szakmabelieknek, valamint az ő vendégeiknek nyújt segítséget ebben a járvány okozta, bizonytalan helyzetben. A programba OKJ-s bizonyítvánnyal rendelkező szakemberek jelentkezhetnek, akik ezáltal (más kedvezmények mellett) kapnak egy 10%-os kuponkódot, melyet a vendégeikkel is megoszthatnak.
A programba itt lehet jelentkezni: https://www.shop.naillounge.hu/cndsegit-program-238/
További információk pedig itt: https://mailchi.mp/naillounge/cnd-segit-program/

Ennek keretében kaptam a CND Nail Lounge-tól bemutatásra néhány, mindenki számára elérhető, otthon is könnyen használható ápoló és díszítő terméket, mellyel Ti is könnyen tartós és szép manikűrt készíthettek magatoknak otthon, ha nem tudtok a körmösötökhöz eljutni az elkövetkező hetekben. Ezekről fogok az elkövetkező napokban írni, de már korábban is mutattam hasznos CND termékeket a blogon (posztok itt), a linken ezeket is megtekinthetitek. Ma egy vörös Vinylux  2in1 körömlakkot mutatok meg (#158 Wildfire árnyalatban).


Ezt a csomagot kaptam, benne néhány új, és néhány már korábban is próbált, és bizonyított termékkel. :)



CND ScrubFresh körömelőkészítő folyadék (59 ml)

Ez tulajdonképpen egy aceton és alkohol tartalmú, dehidratáló, tisztító és előkészítő folyadék, ami segít a körömlakk, géllakk vagy bármilyen körömépítő anyag megtapadását a természetes körmön, ezáltal tartósabbá teszi azt. Összetétele alapján én még géllakk fixálásra is használhatónak gondolom, de ezt a termékleírásban nem említik. Három kiszerelésben kapható, ezek: 59 ml, 236 ml és 946 ml.
Sima körömlakkozás előtt is nyugodtan lehet használni, eltávolítja a bőrről a körömlemezre került olajokat, zsírokat, így a körömlakkozás is tartósabb lesz. Én szálmentes törlővel használom, mivel ebből nem kerül szösz, vagy más darabka a körömre, mint a vattakorongról kerülne, valamint ezzel a módszerrel kevesebb folyadékot is kell használni.



***


CND Vinylux 2in1 tartós körömlakk – #158 Wildfire (2x3,7ml)
„Vinylux lakkok, új kiszerelésben! Táskabarát, így bárhová magaddal viheted! A Vinylux rendszer 2 lépcsőjét ezzel a termékkel ki is pipálhatod, a színes lakk és a fedőlakk is egyszerre a készleted tagja lesz!”
A CND Vinylux 2in1 tartós körömlakkok lényege, hogy (ahogy a neve is mutatja) kettő az egyben termékek – az egyik oldalon a Vinylux szín, a másikon pedig a Vinylux Weekly Top Coat fedőlakk található. Ennek következtében a kiszerelés is kisebb, mint a normál üveges Vinylux lakkok esetén, 3,7ml lakk található mindkét üvegfélben. Ha valaki még nem próbálta a CND Vinylux termékeket, de elsőre nem venné meg a nagy kiszerelést, azoknak ez a 2in1 lakk egy szuper lehetőség! :)
Jelenleg 10 árnyalatban érhető el a CND Vinylux 2in1 kollekciója, itt megtaláljátok a többi színt:


CND Vinylux #158 Wildfire körömlakk
Vörös, tartós körömlakk. A Vinylux rendszerben használva (1. lépés ScrubFresh, 2. lépés Vinylux tartós körömlakk, 3. lépés Vinylux Weekly Top Coat fedőlakk, mint a fenti ábrákon is) akár 7 napig tartós, a sima körömlakkoknál akár 4x tartósabb, géllakkra hajazó, zselé fényű manikűr érhető el vele, azonban az eltávolítása egyszerű, mivel sima körömlakkról van szó, nem géllakkról vagy zseléről.

A CND Vinylux körömlakkok állatkísérletektől mentes, vegán termékek, és 7-free körömlakkok, vagyis a 7 káros összetevőtől mentesek. Emellett ápoló összetevőket is tartalmaz, keratin, e-vitamin és jojobaolaj keverékét. Mivel a Vinylux lakkokban már van tapadást segítő összetevő, így nem szükséges az alaplakk használata, de ha esetleg egyenetlen felületű körömmel küzd valaki, akkor előtte használhatja például a CND RidgeFX™ körömfelület javító és kiegyenlítő alaplakkját [link], mivel ez a CND Vinylux lakkok öntapadó technikájával tökéletesen együttműködik. :)

A körömlakkos ecset ugyanolyan, mint a normál üveges Vinylux lakkoknál: ergonomikus kialakítású, lapos, széles és lekerekített végű, a használata nagyon kényelmes, egyedül a kisujjam körménél volt egy kicsit túl széles. Igazán jól fed, nekem 2 rétegben kellett felkennem a teljes fedéshez, a képeken is így látható, fedőlakkal. A swatchok fölé a hozzá tartozó CND Vinylux Weekly Top Coat tartós fedőlakkot használtam. (Nagy kiszerelésben megvehető itt, a róla írt részletes tesztemet pedig elolvashatjátok itt.)





CND Vinylux Weekly Top Coat tartós fedőlakk
Gyorsan száradó (8,5 perc alatt), magasfényű fedőlakk, az ecsete széles, lapos és lekerekített végű. Nagyon megszerettem ezt a fedőlakkot, szívesen ajánlom mindenkinek, mert tényleg szuper. :)
A korábban írt tesztem a CND Vinylux Weekly Top Coat fedőlakkról elolvasható itt:
https://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/2019/10/cnd-vinylux-uninhibited-tartos.html



***


CND Cuticle Eraser™ (15 ml)
https://www.shop.naillounge.hu/kiegeszitok-86/olajok-es-koromapolok-92/cuticle-eraser-1482/

A körömágy és a köröm körüli bőr ápolása és megfelelő karbantartása mindig fontos, most pedig különösen. Erre pedig tökéletes választás lehet a CND Cuticle Eraser™, ami egy A.H.A. savakat tartalmazó, gyengén hámlasztó és hidratáló hatású köröm- és bőrápoló balzsam.
„A különleges A.H.A. savak keveréke egyszerre távolítja el a felesleges körömbőrt és ápolja a körömlemezt és a körülötte lévő bőrfelületet. Megakadályozza a túlzott bőrnövekedést.”
A 15ml-es kiszerelés mellett kapható 50ml-es kiszerelésben is. Használható a természetes körmön, de manikűrözött kézen is. A köröm körüli bőrbe és a körömlemez felületébe érdemes bemasszírozni. Használható előtte vagy utána más CND körömápoló termék is (például SolarOil vagy RescueRXx™), de mivel ez egy krém, én az olajok után szeretem használni. Gyorsan beszívódik, és egészen kevés elegendő belőle.


***


CND SolarOil bőr- és körömápoló olaj (15 ml)

Már néhány üveggel elhasználtam ebből az olajból, és csak pozitív tapasztalataim vannak vele, szuper ápoló olajnak tartom. :) A 15ml-es üvegen felül kapható még 7,5ml-es, 68ml-es kiszerelésben, valamint 118ml-es utántöltő palackban is). Az olaj mandulaillatú, többek között a benne lévő édes mandulaolaj miatt is, ezen felül még jojobaolajat és e-vitamin kivonatot (tokoferil-acetát) tartalmaz ápoló összetevőkként – ami szuper, mert a jojobaolaj felépítése hasonlít legjobban a bőr által termelt faggyúéhoz, így képes jól beszívódni a bőrbe, az e-vitamin pedig szintén ápol, és késlelteti a bőr öregedését. Ez a bőr- és körömápoló olaj gyorsan beszívódik a bőrbe, nem hagy maga után zsíros, olajos, zavaró réteget.
Miért is érdemes körömápoló olajat használni? Saját tapasztalatból tudok írni: segít hidratáltan tartani a köröm körüli bőrt, ami így kevésbé szárad ki, kisebb lesz az esély a kisebesedésre is. Az olaj a körömbe beszívódva rugalmasságot ad neki, így a köröm a külső hatásokkal szemben is ellenállóbb lesz (töredezés, berepedés, stb.). Nem utolsó sorban, hosszabbra is meg tud nőni a természetes köröm megfelelő ápolás mellett. :) Használható natúr körömre, de akár körömlakkozott, géllakkozott vagy épített műkörömre is, a köröm körüli bőrre. Én még a körmöm alá is szoktam tenni belőle, hogy jobban beszívódjon. :)



***


CND RescueRXx™ keratinos körömápoló olaj (15 ml)

Keratinnal dúsított jojoba- és édesmandula olaj tartalmú, tápláló köröm- és bőrápoló olaj. Erősíti a természetes körömlemezt, megakadályozza a köröm beszakadását, a lemezes szétválást. Továbbá táplálja, hidratálja és lágyítja a körömlemez körül a bőrt. Illatosított, édes, mandulás illatú olaj. Még csak pár napja használom, így hosszútávú tapasztalataim nincsenek vele, de eddig nagyon tetszik. :) Gyorsan beszívódik a bőrbe és a körömlemezbe és jól hidratál. Lehet kombinálni a SolarOil olajjal vagy a Cuticle Eraser™ balzsammal is.





Előző, eddigi CND bejegyzések:
CND Bright Citron Travel Kit | CND SolarOil + CND SPA Bright Citron lotion
CND Vinylux Uninhibited tartós körömlakk + Weekly Top Coat
CND Creative Play körömlakk – #412 Red-y to Roll
CND Creative Play körömlakk – #416 Currantly Single
CND Creative Play körömlakk – #458 I Like to Mauve It
CND Creative Play körömlakk – #521 Tickled
CND Creative Play körömlakk – #525 Seabright
CND Vinylux tartós körömlakk – #141 Rock Royalty
CND Vinylux tartós körömlakk – #153 Tinted Love
CND Vinylux tartós körömlakk – #320 Veiled
CND Vinylux tartós körömlakk – #330 Rebellious Ruby
CND Vinylux 2in1 tartós körömlakk – #111 Decadence | #CNDsegít
CND Vinylux 2in1 tartós körömlakk – #132 Negligee | #CNDsegít
CND Vinylux 2in1 tartós körömlakk – #158 Wildfire | #CNDsegít


 
📧 Business inquiries 📧

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...