2020. március 14., szombat

CND Vinylux tartós körömlakk – #320 Veiled


http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss
[Promóció] [Reklám]

Korábban már bemutattam néhány CND terméket, amit a CND Nail Lounge-tól kaptam bemutatásra (posztok itt); nemrég pedig egy voucher/utalvány felhasználásával (is) vettem néhány CND Vinylux tartós körömlakkot – az elmúlt időszakban ezeket mutattam be külön-külön bejegyzésekben. Ma egy halvány bézs/nude Vinylux körömlakkot mutatok meg (#320 Veiled árnyalatban).

1 rétegben, fedőlakk nélkül

CND Vinylux tartós körömlakk – #320 Veiled (15 ml)
https://www.shop.naillounge.hu/cnd-vinylux-veiled-320-2815/

CND Vinylux Veiled (#320) egy halvány rózsaszínes bézs/nude sheer, azaz félig áttetsző tartós körömlakk (francia manikűr alapnak vagy natúr körömhöz szuper!). Teljes fedés tulajdonképpen nem érhető el vele, de 1-2 rétegben csodaszép természetes hatást nyújt. Ez a lakk a 2019 tavaszi Yes, I Do kollekció [link] darabja. A Vinylux rendszerben használva (1. lépés ScrubFresh, 2. lépés Vinylux tartós körömlakk, 3. lépés Vinylux Weekly Top Coat fedőlakk) akár 7 napig tartós, a sima körömlakkoknál akár 4x tartósabb, géllakkra hajazó, zselé fényű manikűr érhető el vele, azonban az eltávolítása egyszerű, mivel sima körömlakkról van szó, nem géllakkról vagy zseléről. Azonban ha valakinek megtetszett ez szín, viszont jobban szereti a géllakkokat, mint a sima körömlakkokat, azoknak jó hírem van, hiszen az összes Vinylux körömlakk-árnyalat megtalálható CND Shellac formájában is. :) [link]

A CND Vinylux körömlakkok állatkísérletektől mentes, vegán termékek, és 7-free körömlakkok, vagyis a 7 káros összetevőtől mentesek. Emellett ápoló összetevőket is tartalmaz, keratin, e-vitamin és jojobaolaj keverékét. Mivel a Vinylux lakkokban már van tapadást segítő összetevő, így nem szükséges az alaplakk használata, de ha esetleg egyenetlen felületű körömmel küzd valaki, akkor előtte használhatja például a CND RidgeFX™ körömfelület javító és kiegyenlítő alaplakkját [link], mivel ez a CND Vinylux lakkok öntapadó technikájával tökéletesen együttműködik. :)

A körömlakkos ecset igazán ergonomikus kialakítású: lapos, széles és lekerekített végű, a használata nagyon kényelmes, egyedül a kisujjam körménél volt egy kicsit túl széles. Ahogy már említettem, a halvány szín miatt a körömlakk teljesen sohasem fed, viszont 1 rétegben természetes hatást ad, 2-3 rétegben pedig építhető a színe. Én végül 3 rétegben kentem fel, de késztettem 1 és 2 rétegben is képeket. A 3. réteg után pedig fedőlakkot is kapott. A swatchok fölé a CND Vinylux Weekly Top Coat tartós fedőlakkot használtam. (Megvehető itt, a róla írt részletes tesztemet pedig elolvashatjátok itt.)

1 rétegben, fedőlakk nélkül:


2 rétegben, fedőlakk nélkül:




3 rétegben, fedőlakkal:




1, 2 és 3 rétegben:


***


CND Vinylux Weekly Top Coat tartós fedőlakk (15 ml)
https://www.shop.naillounge.hu/vinylux-79/vinylux-top-coat-fedo-lakk-151/cnd-vinylux-weekly-top-coat-1502/

Gyorsan száradó, magasfényű fedőlakk, az ecsete széles, lapos és lekerekített végű. Nagyon megszerettem ezt a fedőlakkot, szívesen ajánlom mindenkinek, mert tényleg szuper. :)
A korábban írt tesztem a CND Vinylux Weekly Top Coat fedőlakkról elolvasható itt:
https://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/2019/10/cnd-vinylux-uninhibited-tartos.html
 
📧 Business inquiries 📧

2 megjegyzés:

  1. If you want to take care of your nails, you need to keep them clean and dry. To learn more about acrylic nails, visit on hyperlinked site.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...