2020. január 18., szombat

CND Creative Play körömlakk – #458 I Like to Mauve It


http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss
[Promóció] [Reklám]

Októberben már bemutattam néhány CND terméket, amit a CND Nail Lounge-tól kaptam bemutatásra (posztok itt és itt); nemrég pedig egy voucher/utalvány felhasználásával (is) vettem néhány CND Creative Play körömlakkot – az elkövetkező időszakban ezeket fogom bemutatni, külön-külön bejegyzésekben. Ma egy mályvaszín Creative Play körömlakkot mutatok meg (#458 I Like to Mauve It árnyalatban).


CND Creative Play körömlakk  #458 I Like to Mauve It (13,6 ml)

A CND Creative Play #458 I Like to Mauve It egy mályvaszín körömlakk, enyhe ezüst gyöngyház fénnyel.  A swatchok fölé a CND Vinylux Weekly Top Coat tartós fedőlakkot használtam. (Megvehető itt, a róla írt tesztemet pedig elolvashatjátok itt.)

Mivel az összes Creative Play árnyalat akciós volt a CND oldalán, elfogyott mind, és már nem elérhetőek a webáruházban, így sajnos közvetlen linkem nincs a lakkhoz. Jó alternatíva lehet a Creative Play lakkokra CND Vinylux körömlakk-kollekciója [link], ezek között lehet hasonló árnyalatokat találni – ráadásul az ecsetük is jobb (szerintem). :)

A lakkozás előtt ajánlott a körömfelület megtisztítása, erre jó lehet a ScrubFresh™ körömelőkészítő folyadék is. (Teszt itt.) A CND Creative Play körömlakkok 88 árnyalatban kapható 7-free körömlakkok, vagyis a 7 káros összetevőtől mentesek. Emellett a színek géllakk változatban is elérhetőek! ;) (Csak azok 15 ml-es kiszerelésűek, szemben a Creative Play sima körömlakkokkal - utóbbiak 13,6 ml űrtartalmúak.)
Creative Play Gel Polish itt: https://www.shop.naillounge.hu/gel-lakk-135/

A körömlakkos ecset vékony, én személy szerint ezt kevésbé kedvelem, jobban szeretem a Vinylux lakkok ecsetéhez hasonlóakat - a szélesebb, lapított, lekerekített végű ecseteket. A finishe miatt 2-3 rétegben fed teljesen. A képeken 3 vékony rétegben látható, fedőlakkal.


***


CND Vinylux Weekly Top Coat tartós fedőlakk (15 ml)
https://www.shop.naillounge.hu/vinylux-79/vinylux-top-coat-fedo-lakk-151/cnd-vinylux-weekly-top-coat-1502/

Gyorsan száradó, magasfényű fedőlakk, az ecsete széles, lapos és lekerekített végű. Nagyon megszerettem ezt a fedőlakkot, szívesen ajánlom mindenkinek, mert tényleg szuper. :)
A korábban írt tesztem a CND Vinylux Weekly Top Coat fedőlakkról elolvasható itt:
https://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/2019/10/cnd-vinylux-uninhibited-tartos.html

Használható a CND Creative Play színes körömlakkok, illetve a CND Vinylux tartós körömlakkok felett is, utóbbiakkal a 3 lépéses Vinylux rendszerben, amelyet már fentebb is emlegettem, erről többet az alábbi linken olvashattok:
https://www.shop.naillounge.hu/hirek_1/vinylux-lakkozas-lepesrol-lepesre-34/
 
📧 Business inquiries 📧

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...