2019. október 25., péntek

CND Bright Citron Travel Kit | CND SolarOil + CND SPA Bright Citron lotion


http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss
[Promóció] [Reklám]

A CND Vinylux Bright Citron utazókészletet – más apróságokkal együtt – október elején kaptam bemutatásra a CND Nail Lounge-tól. A más apróságok alatt prospektusokat, egy CND ScrubFresh előkészítő folyadékot és egy piros, csillámos neszesszert értek – bár az utóbbi már nem kapható, limitált, 40. márkaévfordulós ajándék volt a rendelések mellé, és a piros csillámos CND Shellac Ruby Ritz árnyalat inspirálta.


Az emlegetett neszesszer. Nagyon tágas, multifunkciós, és nem utolsó sorban, csinos! Nagyon tetszik ez a piros csillámos szín. :)


A Bright Citron szett 4 darab terméket tartalmaz, ezek:
– 1 darab CND SolarOil bőr- és körömápoló olaj (15 ml)
https://www.shop.naillounge.hu/kiegeszitok-86/olajok-es-koromapolok-92/solaroil-bor-es-koromapolo-olaj-15-ml-1140/
– 1 darab CND SPA Bright Citron kézápoló lotion (59 ml)
https://www.shop.naillounge.hu/kiegeszitok-86/cnd-spa-85/cnd-spa-bright-citron-lotion-kezapolo-59ml-2286/
– 1 darab CND Vinylux Uninhibited tartós körömlakk (15 ml)
https://www.shop.naillounge.hu/cnd-vinylux-uninhibited-279-2458/
– 1 darab CND Vinylux Weekly Top Coat tartós fedőlakk (15 ml)
https://www.shop.naillounge.hu/vinylux-79/vinylux-top-coat-fedo-lakk-151/cnd-vinylux-weekly-top-coat-1502/

Az utazószett alábbi linken megvehető:
https://www.shop.naillounge.hu/ajandek-otletek-194/cnd-vinylux-utazo-csomag-bright-citron-2852/

Ebben a bejegyzésben nem fogok mindenről írni, a Vinylux körömlakkot és a hozzá tartozó fedőlakkot, valamint a ScrubFresh folyadékot egy másik bejegyzésben mutatom majd meg, külön, hamarosan. :)

***


CND SPA Bright Citron kézápoló lotion (59 ml)
https://www.shop.naillounge.hu/kiegeszitok-86/cnd-spa-85/cnd-spa-bright-citron-lotion-kezapolo-59ml-2286/

Ez a kézápoló citrusos (hivatalosan pink grapefruit-ámbra) illatú, méz és kaffir lime kivonattal, a bőrbe pedig gyorsan beszívódik, könnyű, vizesebb állagú kézkrém, nem hagy maga után ragacsos réteget, de jól hidratál. Nekem szerencsére nem extrém száraz a kezem, de egy jó kézkrémet én is tudok értékelni. Az 59 ml-es kiszerelésen kívül nagyobb adagban is kapható a kézkrém, de ez a kiszerelés szerintem pont jó arra, ha valaki ki akarja próbálni, hogy milyen is ez a krém.

***


CND SolarOil bőr- és körömápoló olaj (15 ml)
https://www.shop.naillounge.hu/kiegeszitok-86/olajok-es-koromapolok-92/solaroil-bor-es-koromapolo-olaj-15-ml-1140/

Az igazat megvallva én már korábban próbáltam ezt a körömápoló olajat, mivel jókat hallottam róla, és egy 7,3 ml-es kiszerelést el is használtam. Szuper ápoló olajnak tartom, így nagyon örülök, hogy a nagyobb kiszerelésben is kipróbálhatom (ezen felül kapható még 68 ml-es kiszerelésben, valamint 118 ml-es utántöltő palackban is). Az olaj mandulaillatú, többek között a benne lévő édes mandulaolaj miatt is, ezen felül még jojobaolajat és e-vitamin kivonatot (tokoferil-acetát) tartalmaz ápoló összetevőkként – ami szuper, mert a jojobaolaj felépítése hasonlít legjobban a bőr által termelt faggyúéhoz, így képes jól beszívódni a bőrbe, az e-vitamin pedig szintén ápol, és késlelteti a bőr öregedését. Ez a bőr- és körömápoló olaj gyorsan beszívódik a bőrbe, nem hagy maga után zsíros, olajos, zavaró réteget.
Miért is érdemes körömápoló olajat használni? Saját tapasztalatból tudok írni: segít hidratáltan tartani a köröm körüli bőrt, ami így kevésbé szárad ki, kisebb lesz az esély a kisebesedésre is. Az olaj a körömbe beszívódva rugalmasságot ad neki, így a köröm a külső hatásokkal szemben is ellenállóbb lesz (töredezés, berepedés, stb.). Nem utolsó sorban, hosszabbra is meg tud nőni a természetes köröm megfelelő ápolás mellett. :) Használható natúr körömre, de akár körömlakkozott, géllakkozott vagy épített műkörömre is, a köröm körüli bőrre. Én még a körmöm alá is szoktam tenni belőle, hogy jobban beszívódjon. :)


 
📧 Business inquiries 📧

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...