2020. február 15., szombat

CND Vinylux tartós körömlakk – #141 Rock Royalty


http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss
[Promóció] [Reklám]

Korábban már bemutattam néhány CND terméket, amit a CND Nail Lounge-tól kaptam bemutatásra (posztok itt); nemrég pedig egy voucher/utalvány felhasználásával (is) vettem néhány CND Vinylux tartós körömlakkot – az elmúlt időszakban ezeket mutattam be külön-külön bejegyzésekben. Ma egy sötétlila Vinylux körömlakkot mutatok meg (#141 Rock Royalty árnyalatban).


CND Vinylux tartós körömlakk – #141 Rock Royalty (15 ml)
https://www.shop.naillounge.hu/cnd-vinylux-rock-royalty-141-1321/

CND Vinylux Rock Royalty (#141) egy sötét szilva/padlizsánlila, tartós körömlakk, enyhe kékes irizáló fénnyel. A Vinylux rendszerben használva (1. lépés ScrubFresh, 2. lépés Vinylux tartós körömlakk, 3. lépés Vinylux Weekly Top Coat fedőlakk) akár 7 napig tartós, a sima körömlakkoknál akár 4x tartósabb, géllakkra hajazó, zselé fényű manikűr érhető el vele, azonban az eltávolítása egyszerű, mivel sima körömlakkról van szó, nem géllakkról vagy zseléről. Azonban ha valakinek megtetszett ez szín, viszont jobban szereti a géllakkokat, mint a sima körömlakkokat, azoknak jó hírem van, hiszen az összes Vinylux körömlakk-árnyalat megtalálható CND Shellac formájában is. :) [link]

A CND Vinylux körömlakkok állatkísérletektől mentes, vegán termékek, és 7-free körömlakkok, vagyis a 7 káros összetevőtől mentesek. Emellett ápoló összetevőket is tartalmaz, keratin, e-vitamin és jojobaolaj keverékét. Mivel a Vinylux lakkokban már van tapadást segítő összetevő, így nem szükséges az alaplakk használata, de ha esetleg egyenetlen felületű körömmel küzd valaki, akkor előtte használhatja például a CND RidgeFX™ körömfelület javító és kiegyenlítő alaplakkját [link], mivel ez a CND Vinylux lakkok öntapadó technikájával tökéletesen együttműködik. :)

A körömlakkos ecset még a régi CND ecset (vékony, olyasmi, mint a Creative Play lakkoké), nem az újabb, ergonomikus kialakítású (lapos, széles és lekerekített végű) változat. Ettől független könnyen használható. A formula kicsit csíkoz, 2-3 rétegben fed teljesen, nekem 3 rétegben kellett felkennem a teljes fedéshez, a képeken is így látható, fedőlakkal. A swatchok fölé a CND Vinylux Weekly Top Coat tartós fedőlakkot használtam. (Megvehető itt, a róla írt részletes tesztemet pedig elolvashatjátok itt.)



***


CND Vinylux Weekly Top Coat tartós fedőlakk (15 ml)
https://www.shop.naillounge.hu/vinylux-79/vinylux-top-coat-fedo-lakk-151/cnd-vinylux-weekly-top-coat-1502/

Gyorsan száradó, magasfényű fedőlakk, az ecsete széles, lapos és lekerekített végű. Nagyon megszerettem ezt a fedőlakkot, szívesen ajánlom mindenkinek, mert tényleg szuper. :)
A korábban írt tesztem a CND Vinylux Weekly Top Coat fedőlakkról elolvasható itt:
https://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/2019/10/cnd-vinylux-uninhibited-tartos.html
 
📧 Business inquiries 📧

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...