2019. október 28., hétfő

CND Vinylux Uninhibited tartós körömlakk + Weekly Top Coat


http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss
[Promóció] [Reklám]

A napokban már írtam arról, hogy kaptam néhány terméket a CND Nail Lounge-tól bemutatásra; az előző bejegyzésemet a témában az alábbi a linken olvashatjátok:
https://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/2019/10/cnd-bright-citron-travel-kit-cnd.html
Ma az eddig kimaradt termékeket mutatom be, egy körömlakkot, egy fedőlakkot, és egy cleanser folyadékot. :)


A CND Bright Citron utazószett egy ilyen kis lezárható tasakban érkezik, 4 darab termékkel (1 db CND SolarOil bőr- és körömápoló olaj, 1 db CND SPA Bright Citron kézkrém, 1 db CND Vinylux tartós körömlakk 279 Uninhibited árnyalatban és 1 db CND Vinylux Weekly Top Coat fedőlakk).


Ma arról a három termékről írok, amit az előző bejegyzésben nem mutattam be – a ScrubFresh előkészítő folyadékról, a CND Vinylux Uninhibited tartós körömlakkról és a hozzá tartozó CND Vinylux Weekly Top Coat tartós fedőlakkról. Az utóbbi két termék a Bright Citron utazószett részeként érkezett, amely alábbi linken megvehető:
https://www.shop.naillounge.hu/ajandek-otletek-194/cnd-vinylux-utazo-csomag-bright-citron-2852/


CND ScrubFresh körömelőkészítő folyadék (59 ml)
https://www.shop.naillounge.hu/kiegeszitok-86/elokeszito-folyadekok-179/scrubfresh-59-ml-1158/

Ez tulajdonképpen egy aceton és alkohol tartalmú, dehidratáló, tisztító és előkészítő folyadék, ami segít a körömlakk, géllakk vagy bármilyen körömépítő anyag megtapadását a természetes körmön, ezáltal tartósabbá teszi azt. Összetétele alapján én még géllakk fixálásra is használhatónak gondolom, de ezt a termékleírásban nem említik. Három kiszerelésben kapható, ezek: 59 ml, 236 ml és 946 ml.
Sima körömlakkozás előtt is nyugodtan lehet használni, eltávolítja a bőrről a körömlemezre került olajokat, zsírokat, így a körömlakkozás is tartósabb lesz. Én szálmentes törlővel használom, mivel ebből nem kerül szösz, vagy más darabka a körömre, mint a vattakorongról kerülne, valamint ezzel a módszerrel kevesebb folyadékot is kell használni.

***


CND Vinylux Uninhibited tartós körömlakk (15 ml)
https://www.shop.naillounge.hu/cnd-vinylux-uninhibited-279-2458/

A CND Vinylux Uninhibited (#279) egy barackszínű, tartós körömlakk. A Vinylux rendszerben használva (1. lépés ScrubFresh, 2. lépés Vinylux tartós körömlakk, 3. lépés Vinylux Weekly Top Coat fedőlakk) akár 7 napig tartós, géllakkra hajazó, zselé fényű manikűr érhető el vele, azonban az eltávolítása egyszerű. A CND Vinylux körömlakkok állatkísérletektől mentes, vegán termékek, és 7-free körömlakkok, vagyis a 7 káros összetevőtől mentesek. Emellett ápoló összetevőket is tartalmaz, keratin, e-vitamin és jojobaolaj keverékét.
A körömlakkos ecset lapos, széles és lekerekített végű, a használata nagyon kényelmes, egyedül a kisujjam körménél volt egy kicsit túl széles. A világos szín miatt a körömlakk kicsit csíkozódott, így 3 rétegben kellett felkennem a teljes fedéshez, a képeken is így látható, fedőlakkal.


CND Vinylux Weekly Top Coat tartós fedőlakk (15 ml)
https://www.shop.naillounge.hu/vinylux-79/vinylux-top-coat-fedo-lakk-151/cnd-vinylux-weekly-top-coat-1502/

Gyorsan száradó (8,5 perc alatt), magasfényű, zselés hatást biztosító fedőlakk, amelynek az ecsete szintúgy széles, lapos és lekerekített végű, a rendszerben használva akár 7 napos tartósságot ad. Nagyon megszerettem ezt a fedőlakkot, szívesen ajánlom mindenkinek, mert tényleg szuper. :)

A 3 lépéses Vinylux rendszerről, amelyet már fentebb is emlegettem, többet az alábbi linken olvashattok:
https://www.shop.naillounge.hu/hirek_1/vinylux-lakkozas-lepesrol-lepesre-34/




 
📧 Business inquiries 📧

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...