2014. július 10., csütörtök

Catrice Luxury Lacquers – C03 Holo In One


Teljesen véletlenül futottam bele a Müllerben a Catrice Luxury Lacquers trendkiadás leakciózott lakkjaiba – és bevallom őszintén, először egyik sem tetszett, így csak később hoztam el közülük egy párat, köztük a Holo In One-t is.

A fent említett holografikus sziporkákkal teletömött lakk kékeszöld színben játszik, és rendkívül jól fed – néhol nem is kellett volna a második réteg, úgyhogy ebben lekörözi a Moyra Holographic lakkjait. A holo hatás azonban jóval kevésbé érvényesül rajta, így ebben a Moyra nyert.

Egy rossz tapasztalatom mégis van vele: lemosáskor megfogta a körmömet és a körömágyamat! :( Nem annyira durván, mint anno az NYC Jade, ezt egy kis lakklemosós súrolással le tudtam mosni, de egy kicsit mégis rosszul esett... hát ez a kék és zöld – esetünkben kékeszöld – lakkok sorsa? :(

Mindezek mellett – és ellenére – szívesen ajánlom Nektek, úgyhogy ha véletlenül rátaláltok egy Müllerben, szerintem nyugodtan vegyétek meg, mert egyébként tényleg szép és különleges lakkról van szó! ;)

Vakuval




Napsütésben



Lámpa alatt



8 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon szép ez a lakk *.*

    VálaszTörlés
  2. én is nagyon szeretem, már amikor megjelent, tudtam, hogy KELL :)

    VálaszTörlés
  3. hú, hát ez nagyon szép! :3 (amint olyan helyre kerülök, hogy beszerezhető, megveszem :D)

    VálaszTörlés
  4. Tényleg nagyon szép színe van. (-: Sajnos, a kékes árnyalatokkal nekem is ilyen tapasztalataim vannak. Még a bőrt is megfogják, és van, amelyik a körmöt is, hiába az alaplakk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen... :( Pedig tökéletes lenne, ha ez az apró hiba nem lenne. De tudjuk, hogy "tökéletes" nincs... :/ :D Most kentem fel a Zoya Dream-et, reménykedek, hogy vele nehogy ugyanígy járjak - de ha egy lakk kék... Hjaj. Hátha szerencsém lesz vele! :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...