2016. március 15., kedd

Moonbasanails Peel Off Liquid Nail Tape Körömágyvédő


Ez most csak egy ilyen gyors poszt lesz, de szerettem volna megosztani a legújabb kedvencemet, amit remélhetőleg ti is könnyedén beszerezhettek. Ami jó, mert eddig igen nehezen lehetett hozzájutni a hasonló termékekhez itthon.

Mi is ez? Folyékony latex alapú körömágyvédő folyadék, amit a köröm köré kell kenni nyomdázás, átmenetes szivacsos manikűr, watermable és hasonló "maszatos" technikák esetén, könnyen eltávolítható, és kevesebbet kell vesződni a takarítással. Eddig mindig külföldről kellett rendelnem az ilyen termékeket, vagy más úton-módon hozzájutni, ami nem feltétlenül volt egyszerű. De most bemehetek a boltba és megvehetem személyesen is akár, szóval nagyon örülök, hogy a Moonbasanails elkezdte ezt a terméket forgalmazni, méghozzá reális áron – 12 ml lötyit kapunk 950-990 forintos áron (az ár az üzlettől függ, de mindenképpen 1000 Ft alatt kapható).

Hagyományos ecsetes üvegben van, és mint említettem, folyékony latex alapú, de felhígíthatták valamivel, mert inkább folyékony, mint krémes állagú, de ettől függetlenül egyszerű a használata. Egy réteg elég belőle, iszonyat gyorsan szárad, körülbelül fél perc elég neki, alig hittem el, amikor először próbáltam, de igaz. :) A színe rózsaszín, így látható, hogy hova kerül, és az is, ha megszáradt, mert az üvegben látható szín egy mélyebb rózsaszínbe vált száradás esetén. Mivel folyékony latex alapú, ezért könnyen, egyben leszedhető, nem kell vele küzdeni, mint pl. a ragasztós módszerrel. Olyan igazi Simply Nailogical-féle Simply Peel momentumok ezek. ;) (Feel the peel! :D Imádom a videóit...) Én egy szemöldökcsipesszel szedem le, de rózsafa pálcikával vagy fogvájóval is könnyedén leszedhető (vagy akár kézzel is).

Én nagyon tudom ajánlani ezt a körömágyvédőt, mert nagyon sok takarítástól és macerától meg tud kímélni, és ezzel csak jól járunk. :)

Beszerezhetőség:
– Moonbasanails webshop (link)
– Pearl Nails üzletek és viszonteladók (lista itt)

Persze az is megoldás lehet, hogy vesztek egy nagyobb kiszerelést és áttöltitek egy lakkos, vagy más üvegbe, mert ez ugye ár-érték arányban jobban jön ki, mint más, erről anno én is írtam a blog Facebook oldalán, itt. Azóta viszont sajnos megjártam ezzel a módszerrel, mert a képen látható üvegnél többet nem is tudtam felhasználni belőle, mert az első kitöltés után a tubusban maradt kb. 88 ml valahogy levegőt kapott (amit máig nem értek, mert rendesen rázártam a kupakot), és használhatatlanná vált... Így aztán inkább ezt a módszert választom, hátha így nem marad rajtam egy nagyobb adag használhatatlanná vált termék. :/ :) Persze később lehet, hogy újra megpróbálom, más márkával, hátha mégis működőképes lehet a kiméregetős módszer. De addig is maradok a Moonbasanails Peel Off Liquid Nail Tape-nél, hacsak nem találok jobbat. :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

11 megjegyzés:

  1. Nálunk persze nincs ilyen bolt, mindegy, van Miss Sporty...

    VálaszTörlés
  2. Köszönet a bejegyzésért, szuper, és könnyedén elérhető számomra ez a termék! :)
    Szépen, egyben eltávolítható egyébként?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy segíthettem! :) Ó, köszi! Elfelejtettem beleírni. Pótoltam is. :) Igen, nagyon egyszerű, nem szakad, meg semmi hasonló, ellentétben a ragasztóval (nekem nem voltak a ragasztós módszerrel jó eredményeim, így nem is szeretem, meg lehetséges módszerként sem emlegetem).

      Törlés
  3. Newm tudom maradhat-e? A Mehron folyékony latex vagy a sexshopokban vehető folyékony latex ugyan ezt a célt szolgálják. Én mehront használok 2990 Ft 133 ml. Azért nem mindegy. Célszerű a nagy kiszerelést venni és kiadagolni kis üvegbe, mert a sok nyitásnál beszárad.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, minden ötlet jól jön. :) A nagy kiszereléssel én sajnos megjártam, MakeupPlazaból vettem 100ml-es kiszerelést, kitöltöttem egy lakkosüvegbe egy keveset, kb. 12ml-t, a többi meg a rendesen lezárt tubusban levegőt kapott és használhatatlan lett. :/ Ezért is örültem annyira, mikor ezt megtaláltam. De lehet, hogy majd veszek Mehront is akár - vagy Ben Nye-t, mert ránézésre ugyanannak tűnik, csak más névvel (csomagolás, kiszerelés minden egyezik). Hmm...

      Törlés
  4. Én az ismerőseimmel vettem és szétosztottuk.

    VálaszTörlés
  5. Köszi a tippet. Már beszereztem. Nagyon büdi viszont :)

    VálaszTörlés
  6. az uv lámpába úgy tegyem bele a körmöm hogy ez rajta van, vagy e nélkül?

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...