2016. március 10., csütörtök

Born Pretty Store Crystal Clear Jelly Stamper review


Tesztelésre érkezett // Sent for review

10% kedvezmény // 10% off code: KHSQ10

Nemrég számos márka előrukkolt a saját clear jelly stamper nyomdájával, és a lila tartó mellett gyorsan megjelent az átlátszó tartójú is. Ma a Born Pretty Store egyik clear jelly stamper nyomdájáról lesz szó, a Crystal Clear Jelly Stamperről. Mit is kell erről tudni? A lényege abban áll, hogy a nyomdapárna átlátszó, a fogantyú pedig üreges, a vége "hiányzik", és így át lehet rajta látni, és pontosabban pozicionálni a nyomdázást. Ez különösen a vonalas, geometrikus mintáknál jön jól, vagy az apróbb, különálló mintáknál. Az átlátszó tartójú mellett kapható még lila és pink színben is, és már megjelent a BPS háza táján a legújabb, nyomdafej-védő kupakkal ellátott verzió is, mely még praktikusabbnak ígérkezik (link itt).

Recently in the nail art community there was a huge event: the clear jelly stamper was released! Why is this such a big thing? The clear jelly stamper head is clear (obviously), and you can see through it, moreover, the handle is hollow, the end is "chopped off" so basically you can see your nail during the stamping, so it makes stamping easier. It is especially good for geometric patterns, lines, etc, because this way the stamping will not be crooked. Originally it came with a lilac/purple handle, but shortly the "clear" version was released as well. Many brands decided to come out with their version of the clear jelly stamper, and so did Born Pretty Store they launched their lilac handle clear jelly stamper, then the pink one and soon the Crystal Clear Jelly Stamper as well, which is the product I'm doing a review on today. Since this release they started selling an even more 'clear jelly stamper', which has a protective cap for the fragile stamper head (link here).


Íme a nyomdafej. Kissé ragacsos, a felülete fényes. Óvatosan kell vele bánni, mert a szokványos nyomdafejeknél érzékenyebb, ha nem vigyázunk, könnyen roncsolódhat a nyomdafej anyaga.

FONTOS: A nyomdafejet tilos körömreszelővel/bufferral/Magic Paddel/bármivel átreszelni, stb. ami a többi nyomdázónál szokásos, illetve acetonos körömlakklemosóval sem szabad áttörölni! Miért? Ezektől opálossá/homályossá válik a nyomázó felülete és így nem lehet majd rajta átlátni. Szappanos vízzel való áttörlése/lemosása javasolt, illetve a feleslegesen rajta maradt körömlakkot celluxszal vagy szöszleszedő hengerrel ajánlott leszedni.

A nyomda puhasága... hát, nem egy marshmallow nyomda, az biztos. De nem is borzalmasan kemény. Olyan átlagosnak mondanám, de nem süpped bele a köröm, így én a rányomom és jobbra-balra görgetem technikával nyomdáztam vele. Nekem a mintákat viszonylag jól felvette, persze sok minden függ a nyomdalemeztől és a lakktól is, amivel nyomdázunk.

Here's whatthe stamper head looks like. It is a bit tacky, and the surface is shiny. You have to be carreful with this, because it's material is fragile, and can easily get damaged.

WARNING: Don't use a nail file/buffer/Magic Pad/etc. to buff the surface of the stamper, and don't use acetone (or remover containing acetone) to clean it, because it will blur the surface and it will not be see-through anymore. This stamper does not need any priming. If you must clean it before using it, wash it with some soap and water, and for getting rid of the excess nail polish on it, use some tape or a lint roller.

This stamper is not squishy, but not rock-hard either. I would say it is in the middle. When using it I press it on my nail, then I roll it to both sides to make sure the image transfers well. For me it picked up the images well, but this depends on the stamping plate and the stamping polish as well.


Itt a Born Pretty Store BP-L027 lemezt (teszt itt) és az egyik Born Pretty Store nyomdalakkot (11# Peachblow) használtam, amiről már volt szó korábban (itt).

Here I used it with the Born Pretty Store BP-L027 stamping plate (review here) and a BPS stamping polish (11# Peachblow) which I already wrote about a couple of months ago (here).Szintén a BP-L027 lemezzel és Moyra ezüst holo lakkal nyomázva (No. 251 Sirius):

With BP-L027 and Moyra silver holo polish (No. 251 Sirius):


A manikűrhöz egy chevron mintát választottam a Pet'la Plate The Perfect One lemezről, az alapszín a Lovely Classic Nr 280 volt, a nyomdalakk pedig ismételten a Moyra Holographic No. 251 Sirius ezüst holo.

For this manicure I chose a chevron pattern from Pet'la Plate The Perfect One stamping plate, and I stamped it on a red base (Lovely Classic Nr 280). The stamping polish was Moyra Holographic No. 251 Sirius, a silver holo polish.


Ha tetszik a nyomda, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek, most épp akciós $2.99-ért (de teljes áron is csak $4.99), plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10) (Csak a teljes árú termékekre váltható be.)

If you like this stamper, you can buy it at Born Pretty Store, it is now on sale for $2.99 (regular price is $4.99) and you can also use my 10% off coupon code (only valid for regular priced items). (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

You can find all the other BPS nail art related items here: Born Pretty Store Nail Art

BPS 10% kedvezménykód // BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

2 megjegyzés:

  1. De szép ez a mani!! Az hittem, pirossal nyomdáztál :) Hát pont a chevronhoz nem kell nekem átlátszó fej, de a középre igazításhoz praktikus. Nekem a keményebb van, nem nagyon használom, köszönhetően a MoYou lemezeknek, ahol a kis minták pont akkorák szélességre, mint a körmöm, szinte takarítani sem kell, szóval pont be lehet lőni, hová megy a minta :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...