2016. március 6., vasárnap

Born Pretty Store pink marshmallow refill stamper head


Tesztelésre érkezett // Sent for review

10% kedvezmény // 10% off code: KHSQ10

A mai Born Pretty Store tesztbejegyzés alanya egy nyomda-pótfej, a "4cm Squishy Nail Art Stamper Head Marshmallow Refill Stamper Head" pink színben. Ez a nyomda a BPS XL nyomdájához tartozó pótfej, van belőle kék és fekete színben is a pink mellett.

Today's Born Pretty Store review is about the "4cm Squishy Nail Art Stamper Head Marshmallow Refill Stamper Head" in pink color. This refill head is suitable for the BPS XL marshmallow stamper and it comes in blue and black as well as the pink.


Így néz ki a nyomdafej. A felülete eredetileg fényes és kissé ragacsos, így is működik, de lemosóval áttörölve és bufferezve még jobban, ezt majd a képeken is láthatjátok. Az átmérője nagy, kb. 4 cm, így akár egyszerre 2 körmöt is lehet vele nyomdázni, ha elég nagy mintát választotok. A pótfejekhez azonban nem jár tartó, ezt jó, ha tudjátok.

Here's what the refill stamper head looks like. It's surface is shiny and a little bit sticky originally, it can be used like this as well, but in my opinion it works better when it is primed (buffed and cleaned with nail polish remover). It is quite large, it's diameter is around 4 cm, so you can even stamp 2 nails at the same time (if the pattern is large enough). But the holder does not come with the refill stamper head, you should know that.


Az eredeti (piros) és a pótfej (pink). Látható, hogy az eredeti kicsit laposabb, én igazából jobban is szeretem, egyszerűbben tudok vele dolgozni, mint a pink pótfejjel.

Következzenek a tesztek! Az 1-2. kép a lemosós áttörlés és bufferolás előtt készült, látható, hogy nem igazán vette fel teljesen a mintákat... a 3-4. képen már látható, hogy a nyomda felülete kevésbé fényes, itt már bufferoltam és áttöröltem, így jobban is működött. A képek alatt írom, hogy melyik lemezről és milyen lakkal nyomdáztam.

Here's the original (red) and the refill (pink) stamper head compared. The size is around the same, but the original is a bit more flat, and I like it more than the refill stamper head because it is easier to use, for me at least.

Next are my tests. On the first two pictures the stamper head is unprimed: I did not buffed it or used nail polish remover. On the 3rd and 4th pictures the stamper head is already primed, it's surface is not shiny and it picks up the image better in my opinion. What I used (stamping plate & polish) is listed after every picture.

Buffer + lemosó nélkül // Without priming:

Pet'la Plate Laces + Moyra Gel Look No. 944 Chantal

Born Pretty Store BP-L027 + Moyra Holographic No. 254 Aquarius

Bufferolva, lemosóval áttörölve // Primed:

Born Pretty Store BP-L027 + Moyra Holographic No. 254 Aquarius

MoYou Explorer 22 + Moyra Gel Look No. 944 Chantal

Ha tetszik a nyomda-pótfej, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek, most épp akciós $2.99-ért (de teljes áron is csak $3.93), plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10) (Csak a teljes árú termékekre váltható be.)

If you like this stamper head, you can buy it at Born Pretty Store, it is now on sale for $2.99 (regular price is $3.93) and you can also use my 10% off coupon code (only valid for regular priced items). (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

You can find all the other BPS nail art related items here: Born Pretty Store Nail Art

BPS 10% kedvezménykód // BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

3 megjegyzés:

 1. Tényleg jobb az utolsó két kép. Hú, már teli vagyok nyomdázóval, azt hittem, ezekben előbb-utóbb tönkremegy a gumi/szilikon, de inkább utóbb, úgy látom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is eléggé sok van. :D A MoYou marshmallow-t meg már mióta nyúzom, de még semmi baja (*lekopogom*), úgyhogy tényleg jók ezek. :)

   Törlés
 2. Szia! Arra lennék kíváncsi, hogy szerinted melyik a legjobb nyomda, vagy neked mi a kedvenced. Már egy átlátszó van, de nem szeretem állandóan szappanos vízzel mosogatni. Most szeretnék rendelni, és fogalmam sincs, hogy milyet kellene. Köszi:Ildikó

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...