2016. március 8., kedd

Born Pretty Store BP-L027 stamping plate


Tesztelésre érkezett // Sent for review

10% kedvezmény // 10% off code: KHSQ10

Még van néhány dolog a Born Pretty Store tesztcsomagomból, így ma egy nyomdalemezről lesz szó, méghozzá a BP-L027 Illusion Theme nyomdalemezről. Ez a lemez 6 átlagos méretű, és 4 nagyobb mintát tartalmaz, eléggé változatosan.

I have a few items left from my latest Born Pretty Store review package, so let's continue with a stamping plate. This is the BP-L027 Illusion Theme stamping plate. It contains 6 regular sized and 4 big patterns. Now let's see the manicures! ;)

Inspired by Nails by Latoya

Semmi különös, csak ilyen egyszerű, de elegáns manikűr. Felhasznált lakkok: Moyra Gel Look No. 953 Ann-Marie (alapszín) és Color Club Harp On It (nyomdázva).

This manicure turned out simple, yet elegant. Nothing complicated, but I like it. :) I used Moyra Gel Look No. 953 Ann-Marie and Color Club Harp On It (from the Halo Hues collection).***


Viszont ez a manikűr... a másik teljes ellentéte. Már régóta ki szerettem volna próbálni a stamping marble technikát, aminek az a lényege, hogy a nyomdafejre pöttyözünk lakkokat, majd egy papírra rányomkodva összemossuk, és a körömre nyomjuk, így jön létre ez a pacás-márványos kinézet. (Videó a technikáról itt.) Az alapszín, amire "felnyomdáztam" a márványos hatást, egy ezüst lakk volt (Golden Rose Rich Color 20), a lakkok pedig amelyeket a márványozáshoz használtam, a következők: China Glaze Frostbite (kék), Lovely Classic Nr 280 (piros), Moyra Peach Collection No. 656 Fortyniner (narancs). Majd pedig erre még nyomdáztam is, fekete nyomdalakkal (Mundo de Unas) és a BP-L027 lemez nagy, vonalas mintájával.

This manicure is the complete opposite of the first. It is everything but simple. I did it with the stamping marble technique, in which you put drops of nail polish on a stamper, then you stamp it on a flat surface (e.g. paper or foil) so, the colors mix and then you stamp it on your nail. The result is a marble-like look. (Video about this technique here.) I did the stamping marble on a siler base (Golden Rose Rich Color 20), and the polishes used for the marbling were: China Glaze Frostbite (blue), Lovely Classic Nr 280 (red) and Moyra Peach Collection No. 656 Fortyniner (orange). Then I stamped on top of everything with the big, linear pattern of the BP-L027 plate (bottom right) and Mundo de Unas Black stamping polish.


Ha tetszik a nyomdalemez, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek, most épp akciós $3.99-ért (de teljes áron is csak $5.99), plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10) (Csak a teljes árú termékekre váltható be.)

If you like this stamping plate, you can buy it at Born Pretty Store, it is now on sale for $3.99 (regular price is $5.99) and you can also use my 10% off coupon code (only valid for regular priced items). (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

You can find all the other BPS nail art related items here: Born Pretty Store Nail Art

BPS 10% kedvezménykód // BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

8 megjegyzés:

 1. Ezt a lemezt még télen rendeltem meg és azóta is nagyon nagyon sűrűn hazsnálom. Iszonyat jól kihasználhatóak a minták és a minősége is teljhesen oké. A manikűrjeid pedig zseniálisak! :)

  VálaszTörlés
 2. Csodaszépek lettek a manikűrök :)
  Nekem is megvan ez a lemez, szuper!

  VálaszTörlés
 3. Pont tegnap nyomdáztam ezzel a lemezzel :) Annyira szuper,nagyon imádom. Hát a pink manikűr telitalálat lett nálam!!!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon ütős a második! Az első meg szolid, ilyenkor mindig magamba nézek, hogy nekem is megvan ez a lakk, fel kellene már kenni.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...