2016. február 22., hétfő

Born Pretty Store Holographic Nail Vinyls NF206


Tesztelésre érkezett // Sent for review

10% kedvezmény // 10% off code: KHSQ10

Folytatódik a Born Pretty Store tesztsorozatom, ezúttal egy körömdíszítő sablonról olvashattok, de valószínűleg gyakrabban fogom használni az angol elnevezést, a nail vinyl-t, mert a sablon nekem valahogy olyan idegen. :D Ez az NF206 nail vinyl, csíkos mintázatú, és 9 darabot tartalmaz a csomag. Persze ezek elég nagy méretűek, így egy darab kettévágva elég 2 körömre is. Ja, és említettem, hogy holografikus? :D

Continuing on with my Born Pretty Store reviews, here's the next one. It's about the NF206 holographic nail vinyl set. It contains 9 stickers, which are pretty large so if you cut them you can easily use 1 sticker for 2 nails. And it is holographic! Did I mention that? :D


Így néz ki a csomagolás, az instrukciók és maga a vinyl. Eléggé ragadós, így ajánlott mintázás előtt fedőlakkot felkenni, nehogy felszedje az alapszínt. Én a biztonság kedvéért még egyszer-kétszer rá is ragasztottam a kézfejemre, hogy ne ragadjon túlzottan.

Here's what the package, the instructions and the vinyls look like. The sticker is a little bit too sticky, so applying a quick dry top coat before using it is recommended. I also sticked it on the back of my hand about 2 times, just in case, so that it is not overly sticky.



Íme a manikűr. Fehér alapra szivacsoztam fel egy átmenetet (a vinyl fölé). A gradienthez használt lakkok az essence the gel – 51 miss captain és a Moyra Gel Look – No. 925 Desirée voltak. Ezután leszedtem a vinyl-t, kentem rá fedőlakkot, majd úgy éreztem, hogy hiányzik valami... ezért elővettem a Dance Legend – Top Prismatic hologrfikus fedőlakkot, és azt is felkentem. Na igen, így már jobb. :)

Here's what my manicure made with this vinyl looks like. I sponged on a blue-purple gradient on top of a white base (I used essence the gel – 51 miss captain and Moyra Gel Look – No. 925 Desirée). Then I added a coat of topcoat, but it was missing something... holographic topcoat, that's it! So I grabbed my Dance Legend – Top Prismatic holographic topcoat (which gives an insane linear holographic effect) and I added one coat of that on all of the other things. Now, we're done. ;)




Készítettem egy "tutorial videót" is arról, hogyan is készült ez a manikűr. Eléggé kezdetleges lett, de kérlek, nézzétek el nekem, ez az első próbálkozásom a körmös videók készítésével, és a videószerkesztéssel is. :) Mit gondoltok róla?

I also made a video tutorial for this nail art. Yes, I know, it is not very good, but this was my first try at making a nail video tutorial, and this was my first editing as well. Well, I think I need a little bit more practicing. What do you think?



Ha tetszik a sablon nail vinyl, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek, most épp akciós $1.37-ért (de teljes áron is csak $2.74), plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10) (Csak a teljes árú termékekre váltható be.)

If you like this nail vinyl, you can buy it at Born Pretty Store, it is now on sale for $1.37 (regular price is $2.74) and you can also use my 10% off coupon code (only valid for regular priced items). (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

You can find all the other BPS nail art related items here: Born Pretty Store Nail Art

BPS 10% kedvezménykód // BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

1 megjegyzés:

  1. Már fel is iratkoztam :) Én nem szeretek a matricákkal vesződni, inkább csak gyönyörködöm más manikűrjeiben :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...