2016. február 20., szombat

Born Pretty Store Qgirl-057 nyomdalemez teszt


Tesztelésre érkezett // Sent for review

10% kedvezmény // 10% off code: KHSQ10

Nemrég újabb Born Pretty Store tesztcsomagom érkezett, ebben pedig egy olyan, a BPS kínálatában található nyomdalemez is lapult, melyet még nem próbáltam. Ez pedig a Qgirl-057 lemez, kíváncsi voltam, miben tér el a sima BP lemezektől. Nos, annyira sokban nem szerintem, csak a nevében. :D Készítettem is vele 2 manikűrt, amit a bejegyzés folytatásában meg is nézhettek. ;)

In my latest Born Pretty Store review package arrived a nail stamping plate that I've never tried before. This is the Qgirl-057 stamping plate, and I was curious to see, how it differs from regular BP stamping plates. Overall, it is not that different, just the name. I've made 2 manicures with it, which you can check out in this review post. ;)


Így néz ki a nyomdalemez. A minták nem annyira mélyek, így puha nyomdapárnával inkább csak nyomdalakkal működnek. A bal alsó minta különösen tetszik, máshol még nem láttam ilyet. :) A lemez egy papírtokban érkezik, amin fel van tüntetve a száma, ráadásul az eleje kivágott, így látható, hogy melyik lemezről van szó. Ez jó, mert néha kicsit idegesítő tud lenni, amikor ki kell vennem a papírtokból a sima BP lemezeket, mert nem tudom, éppen melyik az...

Here's what the stamping plate looks like. The patterns are a little bit shallow (in my opinion), so using it with a soft, squishy stamper requires special stamping polish. I used the MoYou Rectangular 'Marshmallow' stamper and Mundo de Unas stamping polishes. I especially like the bottom left pattern, because I've never seen anything like it before. :) It comes in a paper case, which is nice, you can see which plate is it, and the number of the plate is also displayed on the case. I like when I don't have to get out my plates from their cases, because I don't know, which one it is... so this is a nice feature.


Az első manikűr kissé visszafogottra sikeredett. Az alapját 2 réteg Rival de Loop Young – 03 Walk of Fawn volt, a Hollywood Fever limitált kiadásból. Nagyon szép, szórt holo lakk ez, engem a CbL – Hot Buttered Rum-ra emlékeztet – persze csak képről, mivel utóbbi nincs a birtokomban. Nekem elég a RdeL Young. :) Erre nyomdáztam a Mundo de Unas – White nyomdalakkal, majd fedőlakkal zártam az egészet.

This manicure turned out a bit low-key, but I like it. The base was 2 coats of Rival de Loop Young – 03 Walk of Fawn from the Hollywood Fever limited edition. It is a lovely holographic polish, it reminds me of A-England polishes in the terms of its holographic features. For the color, it reminds me of CbL – Hot Buttered Rum, but I can only compare them in pictures, because I don't own the latter polish. Then I stamped on it with the bottom left pattern and Mundo de Unas – White stamping polish.
***


A következő manikűr alapját a China Glaze – Blue Sparrow képezte, ami egy élénk kék, mattra száradó, mikrocsillámos lakk. Ebből 2 réteget kentem fel, majd erre nyomdáztam a Mundo de Unas – 42 Holland Blue nyomdalakkal. Majd jöhetett a holografikus fedőlakk, szokásomhoz híven... :D Ez 1 réteg Colour Alike – Holo Top Coat 2.0 volt.

In my next manicure, the base color was 2 coats of China Glaze – Blue Sparrow, which is a pretty vibrant blue color filled with microglitters, and it dries matte. Then I stamped on it with Mundo de Unas – 42 Holland Blue. For the finishing touch, I added 1 coat of holographic top coat, which was Colour Alike – Holo Top Coat 2.0
Ha tetszik a nyomdalemez, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek, most épp akciós $2.09-ért (de teljes áron is csak $2.99), plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10) (Csak a teljes árú termékekre váltható be.)

If you like this stamping plate, you can buy it at Born Pretty Store, it is now on sale for $2.09 (regular price is $2.99) and you can also use my 10% off coupon code (only valid for regular priced items). (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

You can find all the other BPS nail art related items here: Born Pretty Store Nail Art

BPS 10% kedvezménykód // BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

3 megjegyzés:

 1. Nagyon szépek, főleg az arany színű! A bal felső minta nekem megvan egy másik BPS lemezen. Eléggé idegesítő, tényleg, hogy nem látni a lemez elejét, én a tasak hátuljára szoktam felnyomdázni a mintákat egy kevésbé használt lakkal, úgy nem kell kivenni mindig a lemezeket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Erre jó a műanyag tartó, amibe vagy 24 lemez belefér. Régóta nem szórakozok a papír tokokkal :)
   Mindkét manikűr tetszik,egy qgirl lemezem van de már gondolkoztam továbbiak beszerzésén.

   Törlés
  2. Jaj, nekem nincs annyi lemezem, hogy ne lássam át őket :) Van kb. tizenvalahány BPS, 2 Moyra és 10+MoYou, ez a szám nőni fog :)

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...