2013. október 31., csütörtök

Októberi kedvencek (October favorites)

Először is: majdnem elfelejtkeztem erről a bejegyzésről... :D Ha nem olvasom Flóra egyik tweetjét, teljesen elfelejtettem volna, hogy hónap vége van, és kéne ilyen poszt... :D Úgyhogy nekiláttam összerakni a kedvenceimet, amelyekről azt hittem, hogy alig lesz rajta 1-2 dolog, de aztán mégis sikerült összeszedni még pár terméket, úgyhogy most ezekről fogok írni.


Bourjois Healthy Mix alapozó (51 Vanille Clair/Light Vanilla)
Még mindig szeretem, jó a színe, a bőröm is bírja, csak attól félek, hogy lassan elfogy... nem látom, hogy mennyi van benne. :/ De az utódja már megvan, a Catrice All Matt Plus legvilágosabb árnyalata kívánságlistás nálam. :)

Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál
Itt is a szokásos, és tudom, hogy - elvileg - 3 hónapig lehet egy szempillaspirált használni, de ez annyira jó, hogy képtelen vagyok megválni tőle... vehettem volna belőle utánpótlást a kuponnal, de buta voltam, és nem tettem. :(

Fa Natural & Fresh Jasmine & Coconut Water tusfürdő
A Rossmannban volt múltkor rá azt hiszem 299 forintos akció, anya akkor vett belőle jópárat, amit nem bánok, mert egyszerűen isteni az illata és nem szárít... én alapjáraton nem szeretem a jázmin illatát, de ebben valahogy elviselem - lehet, hogy a kókusz erőteljesebb.

Isana körömlakklemosó
Ismét bebizonyította, hogy örök kedvenc, már legalább hatodszorra vettem újra. A fóliás módszerrel remekül lehozza a csillámos lakkokat, sorozatnézés közben szoktam ezzel pepecselni. Az Aveo körömlakklemosó olcsó és rossz utánzatnak tűnik mellette...

Babydream Extra Sensitive törlőkendő
Ez a 80 darabos kiszerelés, a múltkor akciós volt a Rossmannban, így vettem egy csomaggal. Sminklemosásra tökéletes! A sminklemosásom lezáró akkordja, mert a Bioderma Sébium sem tökéletes.

Moyra körömlakk (No. 21)
Tökéletes őszi szín. Komolyan! Már azon gondolkodom, hogy mikor kenhetem fel újra a körmömre, ami nem gyakori nálam, mert ugye elég nagy a lakk-kollekcióm... be is kéne fotózni, mert a múltkor véletlenül lepattintottam egy kis darabot belőle a kisujjamon, és úgy már csúnya lett volna befotózni... Instagramra tettem fel róla képet, de a valóságban sokkal, de sokkal szebb, higgyetek nekem. :)

H&M shea vajas ajakápoló (Wild Vanilla)
Ez egy életre elég lesz, legalábbis remélem, mert már mióta használom, és még mindig van belőle... :D Utánpótlást sajnos nem fogok tudni biztosítani neki, mert azóta nem láttam a H&M-ben, így ha elfogy, elhullajtok pár könnycseppet, és kutatásba fogok. De úgy érzem, ez nem mostanában lesz. :D A szám csak akkor szárad/cserepesedik ki, amikor beteg vagyok, akkor nagyon jól teljesít, meg amúgy is. :)

Essence hosszantartó ajakrúzs (07 natural beauty)
A legtöbb esetben ezzel fejeztem be reggelente a sminkemet, egyszerűen tökéletes nude számomra, visszafogott, de mégis van valami a számon.

Frotto nedves törlőkendő (kamillás)
Akik utaznak vonattal, tudják, hogy miről beszélek. :D Már kialakult a kis rutinom, felszállás - és lepakolás - után előhalászom ezt, és áttörölgetem a kezemet. Ugyan nem antibakteriális, de a koszt leszedi, és ez a lényeg. :D

Győri Édes Kókuszos Zabfalatok
A suliba jó kiegészítő nasinak, amúgy is szeretem a zabkekszet, a kókuszt meg mégannyira, így a kettő együtt tökéletes. *-*

I am fülbevaló
Igazából nem vagyok biztos benne, hogy ott vettük, mert nincs rajta a papírján... Mindegy is, ilyen háromszög alakú fülbevaló után kutattam már egy ideje, és amikor a nyáron szembejött velem, 250 forintért nem hagyhattam ott... elegáns, mégis más, úgyhogy szeretem. :) Ráadásul az egyik osztálytársam azt mondta, hogy megfordítva olyan egy kicsit, mint a Halál Ereklyéinek a szimbóluma... nekem fel sem tűnt, de igaza van, csak a Bodzapálca jele hiányzik. :D


~

A hónap kedvenc zenéje

Oké, egy picit Potterhead vagyok, bár ismerek igazi rajongókat, akikhez képest én semmi se vagyok... :D Erről a számról Flóránál olvastam/hallottam először, és azonnal belopta magát a szívembe. Egyszerűen... mesés! *-*

5 megjegyzés:

  1. A fülbevaló nagyon szép *-* Én is tovább használok egy szempillaspirált, mint három hónap, jóval tovább.. ha úgy érzem, hogy már nem okés, akkor lecserélem, de amúgy pazarlásnak tartom, hiszen nem feltétlenül romlott már meg.. Ezt a zenét meg én is jó párszor meghallgattam, annyira fülbemászó :)

    VálaszTörlés
  2. A zabfalatokat én is szeretem :) Amúgy én is tovább használom a spiráljaimat, van amit egy évig használtam, szerintem is pazarlás kidobni ami még tele van és nem romlott meg.

    VálaszTörlés
  3. A körömlakklemosó nálam is első számú kedvenc, eddig még nem találtam jobbat, nagyon bevált és még az illatát is imádom. :D Óóó, én totálisan Potterhead vagyok (hardcore fan, nem vicc), és ez a zene telitalálat :))

    VálaszTörlés
  4. Atyaúristen most jöttem rá hogy vége van októbernek...:D A Moyra lakk nagyon tetszik,és Zabfalatoook. *-*

    VálaszTörlés
  5. Zabfalatokat azt én is szeretem! A mora lakk tetszik!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...