2013. október 31., csütörtök

notw #63 - Halloween! (Stitched french manicure)

Nem voltam benne biztos, hogy majd tudok Halloween-témájú manikűrt készíteni, mivel egy picit minden összecsúszott most, de azért mégis el tudtam készíteni valamit, csak egy másik poszttal egy napon kerül ki - ugye nem annyira nagy probléma? :D Nem akartam már másik napra rakni, hiszen halloweeni, így annak van értelme, ha Halloween napján kerül ki. (Vagy előtte, de mint látható, én ezt nem tudtam megoldani. :D) A bal kezem egészen jól sikerült, a jobb már kevésbé, látszik, hogy jobbkezes vagyok... :D

Ezt a manikűrt egyébként nem saját kútfőből alkottam, az "inspiráció" a MissJenFABULOUS által elkészített manikűr volt, amiről itt találhatjátok meg a videót.

Használt lakkok:
  • Aden "No.85 Big Challenge" - 2 réteg
  • essence colour&go "145 flashy pumpkin"
  • Rose Nail dekorlakk "A90" (fekete)
  • NYC Turbo Dry fedőlakk - 1 réteg

Most csak vakus képek készültek, mivel (viszonylag) későn (tegnap este 6 körül) készültem el a manikűrrel (imádom, hogy korán sötétedik... ><), és lusta is voltam kivánszorogni a kis lámpámhoz... de azt hiszem, így is látható a végeredmény. :)






7 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik, narancs helyett más színnel hétköznapra is simán bevállalnám :D Jó lett :D

    VálaszTörlés
  2. aaaa ezt én is kipróbálom :)) bár nincs ennyire élénk narancssárgám :/ remélem világosabbal is jól fog mutatni :) juj, adtál egy ötletet:)))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett. :)

    VálaszTörlés
  4. Jajj ez nagyon tetszik, olyan szép lett és jól néz ki! :))

    VálaszTörlés
  5. Jó lett ez a manikűr!!!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...