2017. július 15., szombat

Born Pretty Store Unicorn Chrome Powder | Unicorn Chrome Nails!


Tesztelésre érkezett // Sent for review

10% kedvezmény // 10% off code: KHSQ10

A pigmentporokkal folytatva ma az Unicorn Chrome Powder-ről (link) lesz szó, ismét a Born Pretty Store-tól. Előre szólok: fényes, színváltó króm unikorniskörmöket fog varázsolni annak, aki kipróbálja! ;)

***

Contining on with pigments and powders, today's item to review is the Unicorn Chrome Powder (link) from Born Pretty Store. Hint: it WILL make your nails look like a reflective, multichrome chrome-y unicorn! ;)


A tégelyben 0.2 gramm por érkezik, és itt tényleg elég kevésnek is tűnt. :( De szerencsére nem fogyott el a tesztelés alatt, pedig tartottam tőle. :D A körmön a fénytől függően váltja a színét, és nagyon szép, nekem a kedvencem fehér alapon, na persze azt a legnehezebb fotózni... :D

In the jar you can find 0.2 grams of unicorn chrome pigment which is a really small amount again, I was afraid it won't last through the testing, but thankfully, it did. :D On the nails it changes color depending on which angle the light comes from, it's really pretty! My favorite is with the white base, but of course, that's the most difficult to photograph, too... :D

L-R: gel polish, gel polish, gel polish, nail polish, nail polish, nail polish

Kipróbáltam különböző alapokon (géllakk vs. körömlakk), és különböző színeken is. A tapasztalatom szerint azonban ez a por TÉNYLEG csak fixmentes géllakkon (én Moyra Clever Cover-t használok) mutat jól. :( Láthatjátok a képeken is, hogy a sima körömlakkra feltett milyen "darabos" a géllakkoshoz képest. Pedig vízbázisú fedővel zártam... de sima lakkra nem is tapad olyan jól.
A géllakk felületébe én egy szilikontollal dolgoztam bele, és elképesztően fényes lett! :D
A tesztekhez felhasznált lakkok: Moyra Gel Look No. 964 Delphine (kék), No. 943 Nina (fekete), No. 944 Chantal (fehér)

***

I tried the pigment out with different bases (gel vs nail polish) and also on different colors. But I have to say that this pigment will look good only with a no-wipe gel base (I use Moyra Clever Cover). You can see on the pictures how the ones with nail polish base are so much more pixelated despite the fact that I used a waterbased top coat. And also, it doesn't stick well on nail polish base.
On the gel polish base, I applied it with a silicone brush tool, and it made it extremely reflective and chrome-y! :D

Nail polishes used for the swatchsticks: Moyra Gel Look No. 964 Delphine (blue), No. 943 Nina (black), No. 944 Chantal (white)Így aztán körömre is géllakk alapra vittem fel, fehér és kétféle kék színre. A mutató- és kisujjamon az alap a Moyra SP.07 White fehér nyomdalakk (1 réteges fehér), a középsőn Astor Lacque DeLuxe 875 Electric Blue, a gyűrűsön pedig Moyra Gel Look No. 964 Delphine van. Ezekre fixmentes gél fedő (Moyra Clever Cover) került, majd a por, majd ismét a gél fedő és voilá. Kész. :)

Sok fotó következik, nagyon tükörfényes a végeredmény, elég "hűűű" hatású! :D

***

So because of my tests I applied it on gel polish base on my nails. I used white and two different shades of blue. On my pointer and pinky nail the base was Moyra SP.07 White stamping polish (one-coater white), on the middle nail Astor Lacque DeLuxe 875 Electric Blue, on the ring fingernail Moyra Gel Look No. 964 Delphine. Then I applied a no-wipe gel top (Moyra Clever Cover), then the pigment, and again, gel top. And voilá! It's done. :)

A lot of pictures below! It's REALLY reflective and has a "wow"-effect to it! :D

A pigmentet a Born Pretty Store webshopban megvehetitek és felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is. (KHSQ10) (Csak a teljes árú termékekre váltható be.)

You can buy this pigment at Born Pretty Store and you can also use my 10% off coupon code (only valid for regular priced items). (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

You can find all the other BPS nail art related items here: Born Pretty Store Nail Art

BPS 10% kedvezménykód // BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

3 megjegyzés:

 1. ezt már többször meg akartam kérdezni, mert nem csak nálad olvastam, hogy a moyra clever covert sima körömlakkra is kenheted? nem válik fel? a moyra webshopjában csak géllakkot és zselét említenek, azért csodálkozom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Hú, hát ezt én nem igazán tudom, mivel én ezeket a manikűröket csak a swatch idejére hagyom fenn + ilyen esetekben lehúzható alaplakkot kenek fel. :D De igen az alapszínt hagyom rendesen megszáradni aztán rákenem a gél fedőt. De asszem YouTube-on láttam olyasmit hogy gél alap és fedő közé "beszendvicsezi" a körömlakkot, mint színt, csak legyen rendesen megszáradva a lakk a fedő előtt... asszem gelly sandwich az elnevezése. :D

   Törlés
  2. én a moyra holo powder-hez használom a clever fedőt sima lakkra,nekem van amikor berepedezik és így könnyen lepattan ( gél lakkok nem tudom a hatást) , de elég bosszantó tud lenni .

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...