2017. július 18., kedd

BeautyBigBang Chameleon Holo Flakes (color #2)


Tesztelésre érkezett // Sent for review

10% kedvezmény // 10% off code: DORA10

Ma ismét egy Chameleon Holo Flakes pigmentről lesz szó (link), ezúttal a Beauty Big Bang-től, a szín pedig a #2 (link), ami egy lilás-kékes színezetű pigmentpor. Itt is csak azt tudom ismételni, mint a BPS Chameleon Holo Flakes tesztben (link): króm, holo, színjátszó és flakie is egyben, és ami még jobb: működik sima körömlakkal is, nem csak géllakkal! ;)

***

Today I'm bringing you a review of a different colored Chameleon Holo Flakes, this time from Beauty Big Bang. The color is #2 (link), whick is a blue-purple pigment powder. Again, I can say the same as in the BPS Chameleon Holo Flakes review (link): it's chrome, holo, color shifting and flakie all in one, and what's even better is that it works perfectly with regular nail polish as well, not just with gel polish! ;)


Szépen becsomagolva érkezik, nem kell tartani attól, hogy kiborul. Többféleképpen is felhasználható a pigment: a lakk felületébe beledolgozva, vagy akár a még meg nem száradt lakk felületére rászórva is működik. Utóbbi esetén "pelyhes" hatás érhető el vele, ami szintén nagyon szép. :) Hogy króm végeredményt érjünk el, vízbázisú fedőlakkal kell zárni körömlakkos felületen. Géllakk esetén fixmentes géllakkra kell tenni és fixmentes fedővel zárni.

The pigment comes sealed, so nothing spills. You can use it multiple ways: rubbing it in the nail creates a chrome-y, chameleon-holo effect, and if you sprinkle it on the still wet nail polish you can get a flakie effect. If you want the chrome effect but with nail polish as a base use a waterbased topcoat then a regular topcoat. If you're using it with gel polish then a no-wipe gel is best.Én sima körömlakk felületébe dolgoztam bele. China Glaze Liquid Leather a fekete alap, a felületére pedig  vízbázisú fedőlakk került. A mutató- és kisujjam körmére csak rászórtam a pigmentet, de 2 rétegben majd sima fedőlakkal zártam azért néz így ki.

I used it with nail polish as a base. The base was China Glaze Liquid Leather and afterwards I used a waterbased topcoat. On my pointer and little finger I sprinkled on thee pigment (for a flakie effect), but in 2 coats and then I applied a regular top coat.A pigmentet a Beauty Big Bang webshopban megvehetitek és felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is. (DORA10)

You can buy this pigment at Beauty Big Bang and you can also use my 10% off coupon code. (DORA10)


BeautyBigBang 10% kedvezménykód // BeautyBigBang 10% off code
DORA10
https://www.beautybigbang.com
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...