2015. május 21., csütörtök

Újdonság | Moyra Gel Look új színek


Sziasztok! Talán egy kicsit elkéstem ezzel a bejegyzéssel, mert már a múlt héten megjelentek a Moyra új, rózsaszínben pompázó Gel Look lakkjai, de úgy érzem, ezt sosem késő pótolni. ;) A szokásos "összeállítós" módon most is összegeztem Nektek az új lakkokat, a sorszámmal és névvel ellátva.

Ezúttal 8 új, rózsás árnyalattal bővített a Moyra, a világostól egészen a sötét pinkig, és a szokott módon hozzájuk illő, női neveket kaptak a lakkok, a sorszám mellett persze.


Én személy szerint nagyon örülök annak, hogy rózsaszín árnyalatokkal is bővítette a kollekciót a márka, mert úgy éreztem, eddig ez nagyon "hiánycikk" volt, ha mondhatjuk így, a Gel Look-ok között. Ami vicces, hogy nemrég (kb. az első hírek előtt, mondjuk 1 hónapja) gondolkoztam azon, hogy miért van ilyen kevés rózsaszín lakk a kollekcióban? Erre tessék, rá pár napra jön a hírlevél, hogy új, rózsaszín Gel Look lakkok lesznek hamarosan elérhetőek. Őrület. :D (Pláne, hogy nem is szeretem alapból a rózsaszínt, de azért közülük párra szerintem el fogok csábulni, csak legyen elég swatch róluk! ^_^)

Igazából belegondolva mind nagyon szimpatikus, de a promóciós kép alapján nem tudok választani, valószínűleg élőben kell majd megnéznem őket... Manna már készített 4 színről bejegyzést (link), viszont elnézve a képeket mind tetszik, szóval ennyit erről. :D :D Én most (még eddig) nem kaptam tesztelésre belőlük, szóval a "bemutatással" várnom kell egy kicsit, amíg meg nem érkeznek a szépségek a Kincsesbe... és ameddig el nem jutok Szegedre. (Vizsgaidőszak, ójeee!)
Nektek melyik színek tetszenek? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

1 megjegyzés:

  1. Jó, hogy ennyi közül lehet választani :) Van pár rózsaszín lakkom, de mind világos, ezen változtatni kell :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...