2015. május 30., szombat

Negative space stamping | Born Pretty Store BP-L008 plate


*** A lemezt tesztelésre kaptam, ez azonban a róla alkotott véleményemet semmilyen módon nem befolyásolta. ***

Ahogy sok más bloggertársam, én is kaptam egy kis tesztelnivalót a Born Pretty Store-tól, én pedig 3 nyomdalemezt választottam, két nagyobbat (BP-L004 és BP-L008) és egy kisebbet (BP-17), de ebben a posztban a BP-L008-ról, avagy a "Various Arabesque Pattern" lemezről lesz szó. Persze nem csak itt, mivel készítettem vele másik manit is, de mivel rengeteg (21) minta van rajta, egy posztba úgysem férne bele a teljes körű bemutatása... :)


Szóval, ez lenne az első mani, amit vele alkottam. Nem túl kreatív, de nekem nagyon tetszik, egyszerű de mégis elegáns. :) A felső sor középső (jobbról és balról is a 4.) mintájával nyomdáztam, az essence fehér "stampy" nyomdalakkja (stamp me! white) segítségével, viszonylag sikeresen, ugyanis szépen működik vele a lemez, feljön a minta, de a MdU lakkokat is szereti (de erről majd máskor).


Íme a lemez, a technikai részletek pedig vele kapcsolatosan annyiban kimerülnek, hogy 12,5*6,5 cm a mérete, és egy fehér, műanyag tartóra van erősítve - ez változó, mert láttam, hogy van rózsaszín tartólappal is. A lemezt egyébként egy kék védőfólia fedi, hasonló, mint a MoYou lemezeket, és az egész egy szép papírtokban érkezik, ami a bejegyzés elején található képen látható. Szerintem nagyon érdekes és egyedi, egyfajta "uniformis" a BPS lemezeknek, meg lehet őket könnyen ismerni. :)


A minták mélysége szerintem közepes, esetleg kicsit mélyebb, mindenesetre nagyon egyszerű volt a nyomdázás, könnyen feljött a minta és nem is száradt túl hamar. A kezdő nyomdázóknak is ajánlott lehet, persze csak akkor, ha szeretik az ilyen mintákat. :) Félreértés ne essék, én sem vagyok profi nyomdázó, viszont ezzel tényleg nagyon egyszerű volt dolgozni. ;)


A holografikus fedőlakk, nevezetesen a Dance Legend Top Prismatic ötlete teljesen véletlenül jött, ugyanis én ezt a mintát eredetileg lemattítottam a Moyra matt fedőlakkjával, de valahogy olyan... semmilyennek éreztem, aztán jött az ötlet, hogy vajon milyen lenne holo fedőlakkal? Jelentem, csodálatos... szerintem. A címben szereplő negative space stamping arra utal, hogy csak simán, a "lakkmentes" körmömre nyomdáztam, és így látszódik a körömlemezem is, ez nevezik negative space technikának.


A fenti képek vakuval készültek, ez az utolsó kettő viszont természetes fényben, az ablaknál - így is látható a DL fedőlakk ragyogása, mostanában szinte mindenre ezt kenem... egyszerűen varázslatos! Ti mit gondoltok? :)


Ha tetszik a lemez, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek, az ára $5.99, de elég gyakran vannak akciók, plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

BPS 10% kedvezménykód | BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

3 megjegyzés:

  1. De jól néz ki :) Nekem a 4-es lemez van meg a nagyok közül.
    Én holocsillámokra nyomdáztam színessel, na annak is volt sikere, bár nekem fura volt, csak azért nem mostam le, mert megdicsérték. Holozni most kell, hét ágra süt a nap!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik a manikűr, ez a DL fedő pedig mesés :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...