2015. április 28., kedd

ILNP − Electric Carnival


Az ILNP Ultra Chrome Flakies lakkok nagyon alattomosak: szépen lassan másznak bele a fejedbe, és fordítanak a kezdeti "á, egyáltalán nem tetszenek" állapotból a teljes imádatba. Na, ez történt velem is... és csodával határos módon sikerült egyre leredukálnom a beszerzendő darabokat, és a választás az Electric Carnival-ra esett – bár ez nem jelenti azt, hogy ez lesz az utolsó, mert nagyon szép mind...


Nem is értem, hogy lehet, hogy nem tetszettek az UCF lakkok a kezdetben... mert az Electric Carnival a többi társával együtt hihetetlenül szép, különleges lakk – pelyhes, színváltó, hjajj. Mondtam már, hogy imádom a pelyhes lakkokat?


Az ILNP weboldal szerint az EC alapszínei a pink, arany, zöld és vörös – utóbbit én nem feltétlen látom, csak a zöldet, de ettől még imádom. <3 (Az ILNP oldalon egyébként csodás makró képek is vannak! Én sajnos nem tudtam ilyen képeket készíteni...) És akkor mér nem is említettem a Holographic Ultra Chrome Flakies lakkokat... jajjajjaj, szemkápráztatóak. *_* (Jajj ezek a képek... vigyázat!) Na de eltértem a témától... Szóval az EC a képeimen egy vastagabb rétegben látható a szombaton bemutatott Greige Babe franken holo lakkom felett – kicsit ügyeskednem kellett, pakolgatni a pelyheket, de csak sikerült. Két-három rétegben azt hiszem, teljes fedés érhető el, de még nem próbáltam ki... Ahogy fekete alapon sem, de ami késik, nem múlik. ;)

Lámpás képek:
Vakuval:


Természetes fényben, félárnyékban:Szeretitek a pelyhes lakkokat? Mit gondoltok az UCF és a HUCF kollekciókról? Melyik a kedvencetek?


http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

3 megjegyzés:

  1. Szerencsére ezek a lakkok nem fenyegetnek :) Úgyis annyi más lakk van a listámon.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...