2013. december 14., szombat

ÚJ! Lovely "Snow Dust" kollekció (sand lakkok!)

A kép forrása: Lovely
Szóval, böngészgettem a neten, mert láttam Krémmánián, illetve a Rossmann katalógusban is egy Lovely lakkot, ami a Blink Blink kollekcióba tartozik, a kódszáma elvileg Nr 11, és egy gyönyörű aranyfényű barackos lakkról van szó. Csakhogy nem találtam a KM-es képen kívül róla swatchot... viszont belebotlottam ebbe a Lovely kollekcióba a keresgetés közben. Némi kutatás után kiderült, hogy új kollekcióról van szó, a Lovely Facebook oldalán találtam róla például a képeket is. Kerestem róluk swatchokat is, a képek alatt találtok hozzá linket. :)

A kollekció többi tagjáról egyébként nem sokat tudni, ránézésre egy púderből (talán highlighter?), szemhéjpúderből, pirosítókból és egy szett műszempillából áll... nos, gyanítom, hogy ha be is jön hozzánk ez a trendkiadás - mert biztosan az -, akkor csak a lakkok kerülnek ki a polcra, mert nem emlékszem, hogy az eddigi limitált kiadásokból a sminktermékek is kikerültek volna - már ha egyáltalán voltak.

Arról, hogy kaphatóak lesznek-e nálunk a lakkok - vagy a komplett kollekció - nem tudok semmit, de reménykedem benne, mert nagyon-nagyon szépnek tartom a lakkokat. Meg imádom a telet. :)

BREAKING NEWS!

Már kapható a Rossmannokban! :)


Snow Dust lakkok:

Nr 1 (arany) | Nr 2 (fehér) | Nr 3 (ezüst)

5 megjegyzés:

  1. Te jó ég! *.* a fehér lakk egy az egyben OPI Solitaire, az arany pedig a Honey Rydernek tűnik, amiről sajnos lemaradtam, szóval nagyon nagyon nagyon nagyon szeretném,ha lehetne kapni :D:D

    VálaszTörlés
  2. Ígéretesnek tűnik, remélem lesz nálunk, és még karácsony előtt :)))

    VálaszTörlés
  3. Én ma láttam Szegeden a Centrumnál lévő Rossmannban :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...