2013. november 29., péntek

notw #69 - China Glaze "Fancy Pants"

Az első China Glaze lakkom - arról, hogy az utolsó-e, még nem tudok nyilatkozni, mert tetszik, meg minden, csak 1.) nincs másik szín ami "listás", 2.) nem a legolcsóbb - bár nem is a legdrágább... :)

Szóval most a Fancy Pants nevű lilás-kékes, fényképezhetetlen szépségről fogtok olvasni. Az ilyen színek egyszerűen fényképezhetetlenek, egyik kép sem adja vissza az igazi színét, annyira idegesítő! :D Egyébként az Avant Garden kollekció tagja, ééés... hm, nem írják a CG honlapján, hogy elvileg milyen szín is. Lilás-kékes... tényleg nem tudok más elnevezést. :D Egyébként vannak benne apró pink csillámok, amelyek bizonyos szögben még a körmön is látszanak - kuriózum! A lakk maga 2 rétegben fed, az első egy kicsit csíkoz és foltos, de a második helyrehozza. Az ecset az én ízlésemnek egy kicsit soványka, jobban szeretek a szélesebb ecsetekkel festeni, mint például az Essence, illetve az Astor lakkok ecsete.

A tartóssága is jó, bár én gyakran váltom a színeket, de bírta szépen, nem pattogott le - ki is akadtam volna, ha így lett volna... :D

A vakus képeken sokkal kékesebb, mint valójában, de mivel jó képek lettek, ezért döntöttem úgy, hogy ezek is bekerülnek. A valóság valahol a természetes fényben és a lámpa alatt készült képek között van, de egy biztos: nagyon szép, különleges lakk, amihez hasonló még (tényleg!) nincs a készletemben. :)

Egyébként egy vicces sztori ezzel a lakkal kapcsolatban: akkor vettem, amikor másodszorra találkoztunk Flórával, és a CG lakkok közül ez, illetve a Rendezvous With You tetszett nagyon, élőben viszont inkább ez, ráadásul a kis listámról nem találtam meg pár mindent - Golden Rose lakkok, hüpp :( -, így a végén csak ezt és a Models Own Amethystjét hoztam el, DE! Vagy négyszer mentünk vissza, mire sikerült döntésre jutnom... :D

Használt lakkok:
  • China Glaze "Fancy Pants" - 2 réteg
  • NYC Turbo Dry fedőlakk - 1 réteg

Vakuval



Természetes fényben


Lámpa alatt



1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...