2012. október 31., szerda

DM & Rossmann haul

Alverde rúzsok, Essence szemhéjpúder, Lovely körömlakk és a borzasztó ízű Isana ajakápoló
Tettem egy kis kiruccanást a közeli városba (ahová egyébként gimibe is járok), mivel ott található mind Rossmann, mind DM üzlet. Sikerült néhány jó dolgot vennem, igaz, hogy egy szörnyűt szintén. Az Isana cseresznyés ajakápoló (és azóta is az jár a fejemben, hogy kirsch) a Rossmann saját márkás terméke... azt hittem, jó lesz. Szeretem a cseresznyét. De ez... nyomokban fellelhető az illatában a cseresznye, de főként a kesernyés mandulás illat a domináns. Felkenve az íze pedig szörnyű. Ez az az ajakápoló, aminél nem áll fenn annak a veszélye, hogy "leeszegetjük" a szánkról, annyira jó. Sőt, egyenesen még abban sem vagyok biztos, hogy használni fogom. :DD Az vigasztal, hogy csak 299 forintomba fájt... De lássuk a többi terméket! :)

Essence Quattro szemhéjpúder, "11 Sea My Eyes" 999 Ft
Szerintem csodásan pigmentált, igaz, a képen annyira nem látszik... félig matt, félig csillámlós. Szép színek vannak ebben a palettában. :)
a színekről egy kis teszt

Alverde rúzsok: 30 Modern Red és 10 Trendy Coral, 399 Ft/db (akciósan)
Nagyon-nagyon-nagyon jók! Szerintem. Szörnyen pigmentáltak (jó értelemben) és krémesek, jól kenhetőek, jól fennmaradnak, estébé, estébé, estébé. Beszéljenek helyettem inkább a képek! :)
bal: 30 Modern Red / jobb: 10 Trendy Coral

Lovely Moulin Rouge körömlakk (Nr 20) 499 Ft
Amint megláttam az új Lovely szortimentet, tudtam, hogy kell nekem egy ilyen körömlakk. Egyenlőre még csak egyet vettem, a Moulin Rouge 20-as "árnyalatát", ami egy áttetsző, de glitterrel teli lakk. Imádom! :))

4 megjegyzés:

  1. Ezt a lakkot én is pont ma néztem.
    Az Isanás ajakápolón pedig meglepődtem, mert a Hydro verzió eszméletlen szuper.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én általánosságban meg vagyok elégedve az Isana termékekkel, van több testápolóm is, de ez az ajakír... pedig azt hittem, jó lesz, elvégre cseresznyés meg minden... de lehet, hogy épp az ízesítés-illatosítás rontotta el... xd :'DD

      Törlés
  2. ez de jó volt! nagyon tetszik a körömlakk és a rúzsok! *-* bár nekem nincs szükségem rúzsra, de olyan szépek:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :)) én sem nagyon használok, de azért úgy éreztem, szükségem van rájuk, és a "kiárusítás" még a kezemre is játszott :DD

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...