2012. október 20., szombat

nagy októberi haul-bejegyzés

Mit is írhatnék? Vásároltam Szegeden. Néhány dolgot. De azért még rám férne egy kis gardróbfrissítés... :D

Mivel a tornacipőm (amit még augusztusban vettem, és hordtam kb. 2-3 hetet) talpa szétrepedt, elvittük becserélni, az üzletben készségesen segítettek is, mivel ugye javíthatatlan volt, stb, válasszunk valamit helyette. Hát, én (anya tanácsára) egy lapos csizmát választottam, hiszen úgyis itt a hideg idő, lassan a tél is, ráadásul bármennyire is jó a telitalpú bakancsom, eléggé elszoktam a magassarkú cipőktől, és a szürke telitalpú fűzős cipőmben is fájt a lábam az egész napos rohangálás után. Mondjuk, alig találtam. :D Amúgy is őt szerettem volna, de először csak egy darabot találtam bedugva a többi alá (tényleg!) és az is 41-es volt. Aztán mikor grasszáltam a sorok között, lent a legalsó polcon (és természetesen a többi alatt, jól eldugva) megpillantottam a képeken látható csizmát. Találtam 38-as méretben is! :DDD Nagyon boldog voltam-vagyok. Remélem, leszek is. :) A szára lehajtható.
Barna bokacsizma, Deichmann, 8990 Ft (link)

5 pár zokni, 2 pár harisnya - barna és bordó. Már nem tudom, mennyit fizettem. :D Egyébként pedig a csarnokban vettem, mindig az ottani üzletből szerzem be a zoknijaim, harisnyáim.

A könyvet imádtam, bár a ferdítések néha elég zavaróak voltak, a filmet is szeretem, ráadásul már legalább fél éve újra meg akartam nézni, de sehol sem találtam. Majd most! :) Alexandra, 999 Ft.

Pénztárca. Később találtam szebbet is, de hát, így jártam. A csarnokban vettem, 1500 forintért.

Kézfertőtlenítő gél (650 Ft), 2 Isana deo (kb. 200-300 Ft), Essence pöttyöző (649 Ft), Essence BTGN fedőlakk (849 Ft), Isana körömlakklemosó (349 Ft). Természetesen a Rossmannból. :D De púdert elfelejtettem venni, pedig a sajátom összetört. :(
A pöttyöző / pontozó

itt is jártam :)

Pulcsi. És kééééék! *-* A kék a kedvenc színem. 2500 Ft volt.

Vettem bordó színben is :)

Kellett egy kardigán is. 2500-ra volt leakciózva. Később találtam a H&M-ben megkötőset is (amilyet akartam) de akkor már mindegy volt. Persze az drágább is volt. :D

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...