2019. június 4., kedd

Beauty Bigbang Nail Polish 006 Green


http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

* A terméket tesztelésre kaptam // PR sample (sent for review)

10% kedvezmény // 10% off code: DORA10

Nemrég kaptam tesztre egy 6 darabos körömlakk szettet* (SKU: ZHSP0568) [link] a Beauty Bigbang webshoptól, ma ezek közül a 006 kódú világoszöld színű körömlakkot*(SKU: J6485TM-6A) [link] mutatom meg nektek. :)

***

Not long ago I got a 6-piece set of nail polishes* (SKU: ZHSP0568) [link] from Beauty Bigbang, and today I'll show you color 006, which is a light green nail polish*(SKU: J6485TM-6A) [link]. :)


Az üveg 9ml lakkot tartalmaz, az ecset széles, lapított. A körömlakk használható sima nyomdalakként is. Az állaga kissé sűrű, felkenve minimálisan csíkoz. 3 rétegben fed.

The bottle holds 9ml of nail polish, the brush is wide and flat. The nail polish can be used as stamping polish too. The formula is a bit thick, and it applies a little streaky. It covers in 3 coats.


***


Mivel világos színről van szó, és mivel minimálisan csíkoz, így kicsit gyengébb a fedése, ezért én 3 rétegben kentem fel a teljes fedéshez. Fedőlakk van rajta. A gyűrűsujjamon egy fehér géllakkra nyomdáztam vele.

As it is a lighter color, it's a bit sheer, and as I said a little streaky, so I applied 3 coats for full opacity, plus I added topcoat. On my ring nail I stamped with it over a white gel polish.

Felhasznált lakkok, termékek // Products used:
– ÜNT Ready for Takeoff (peel off basecoat)
– Beauty Bigbang Nail Polish 006 Green* [link]
– UR SUGAR 7.5ml Solid Color Gel Polish color '685' (white)
– Pet'la Plate Kalo stamping plate
– BORN PRETTY No-wipe Tempered Gel Topcoat


Ha megtetszett és szeretnétek kipróbálni ezt a körömlakkot*, megvehetitek a Beauty Bigbang webshopban és felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is. (DORA10) A szállítás ingyenes (kb. 2-4 hét alatt érkezik meg a csomag általában), és gyakran vannak akciók valamint új termékek (jó áron) a webshopban. :)

If you like it, you can buy this nail polish* at Beauty Bigbang and you can also use my 10% off coupon code. (DORA10) Shipping is free (shipping time is 2-4 weeks usually) and they often have sales and new products at good prices. :)

Beauty Bigbang: https://www.beautybigbang.com
Beauty Bigbang 9ml Green Long Lasting Quick Dry Nail Polish 006* (SKU: J6485TM-6A): 
https://www.beautybigbang.com/products/9ml-green-long-lasting-quick-dry-enamel-design-nail-polish
Beauty Bigbang 6Pcs Long Lasting Quick Dry Nail Polish Set* (SKU: ZHSP0568):
Beauty Bigbang US Warehouse (for US customers only): https://us.beautybigbang.com
Beauty Bigbang Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/beautybigbang/

BeautyBigBang 10% kedvezménykód // BeautyBigBang 10% off code
DORA10
https://www.beautybigbang.com

 
📧 Business inquiries 📧

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...