2016. július 15., péntek

Born Pretty Store Chameleon (Duochrome) Nail Polish 219


Tesztelésre érkezett // Sent for review

10% kedvezmény // 10% off code: KHSQ10

Újabb Born Pretty Store tesztcsomagot kaptam, újdonságokkal, köztük egy "Chameleon", vagyis duochrome lakkal, erről írok ma. A termék kódja #27742, a szín száma pedig 219. Az alapszíne kék(es), és megfelelő fényviszonyokban narancs és néha még lila színben is játszik. 10 ml lakk van az üvegben, és ahogy a weboldalon is írják, fekete (vagy sötét) alapszín fölé érdemes kenni, mert önmagában nem igazán fed.

Az üveg négyzetes, kissé kényelmetlennek tűnik, de szerencsére levehető a felső kupak, így nem lesz probléma a lakkozás. Az ecset lapított, könnyű és kényelmes vele a lakkozás. :) Kicsit csíkoz a finishe miatt, de nem túl feltűnően. Én kipróbáltam egy és két rétegben is felkenve, de igazából nagy változást nem vettem észre... Nagyon nehéz volt fotózni, valószínű, hogy a képeim nem adják vissza a teljes valóságot, de élőben azért változtatja a színét - igaz, nem annyira látványosan.

***

I've got some new Born Pretty Store goodies to show you, starting with a duochrome nail polish. It's Chameleon Nail Polish in the color "219" (item ID: #27742) and it's a blue-toned polish that shifts to orange and purple. The rectangle bottle contains 10 ml of polish, and the cap is detachable for easier application. It's best to apply over a dark base color (black or something) because on it's own it's too sheer, but over a dark base, the duochrome/multichrome thing really shows up!

The brush is flat and really easy to use. It's a little bit streaky due to the finish (duochrome polishes often streak). I tried it in 1 and also 2 coats over black but I did not see any difference... but one thing is sure: it's really hard to photograph! Because of this it's possible that my pictures are not 100% accurate but I tried my best...






Összességében ajánlom megvételre, ha valaki szereti a duokróm/multikróm lakkokat, és most épp akciós is. Viszont a teljes árát sokallom érte...

All in all, if you like duochrome/multichrome nail polishes, this could be a good one, especially on sale, but the regular price is just too high in my opinion.

***

A lakkot a Born Pretty Store webshopban megvehetitek $6.99-ért (most épp akciós, a rendes ára $15.88), és felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is. (KHSQ10) (Csak a teljes árú termékekre váltható be.)

You can buy this nail polish at Born Pretty Store for $6.99 (it's currently on sale, regular price is $15.88) and you can also use my 10% off coupon code (only valid for regular priced items). (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

You can find all the other BPS nail art related items here: Born Pretty Store Nail Art

BPS 10% kedvezménykód // BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

2 megjegyzés:

  1. Az üveg alapján kéket vártam, nem tudom, miért, ez inkább lilásbordó. Szép hosszúak a körmeid!

    VálaszTörlés
  2. Nekem is ez ugrott be,milyen hosszúak a körmeid :O :D
    Szép a lakk,lehet legközelebb kérem a tesztcsomiban!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...