2016. július 22., péntek

Born Pretty Store Peel Off Nail Protector Cuticle Tape


Tesztelésre érkezett // Sent for review

10% kedvezmény // 10% off code: KHSQ10

Egyre inkább fejlődik a körömdíszítés világa, mi sem mutatja ezt jobban, hogy újabbnál újabb dolgok jelennek meg a Born Pretty Store kínálatában is. Ma egy köröm körüli bőrvédő terméket mutatok be nektek, a Peel Off Nail Protector Cuticle Tape bőrvédőt (link), a pirosat, aminek #01 a kódja. Ezt a köröm köré kell tenni, nyomdázás, watermarble vagy szivacsos átmenet előtt és utána könnyen eltávolítható, így aztán a takarítás is kevesebb. Lényegében ez olyan, mint a felkenhető latex bőrvédők, csak itt nincs száradási idő és nem ragad össze. És nem latexból készült, ha jól tudom. Olyan, mint egy sebtapasz a köröm köré. :D

***

The nail art world expands really quickly with several new products, and Born Pretty Store also sells most of them. Today I'm reviewing one of these new products: this is the Peel Off Nail Protector Cuticle Tape (link) in the color red, or #01, which is like your traditional latex-based peel off products but this is not made out of latex (as far as I know) and it is premade, so there's np drying time, etc. And it does not stick together. So it is a good thing to have if you are planning to do some watermarble, stamping or gradient. It's basically adhesive plaster for around your nails. :D


A csomag 10 darab bőrvédőt tartalmaz, fóliával lefedve. Könnyű őket eltávolítani, felszedni a tartóról. A körömre viszont már kicsit nehezebb ráhelyezni - elég sokat szenvedtem vele, hogy szépen és pontosan illeszkedjen, és mivel nagyon jól ragad, ha véletlen hozzáér az alaplakkhoz, hozzátapad, és leszedéskor hozza a lakkot is. Szóval csak óvatosan... de ha már sikerült feltenni, onnantól már minden megy, mint a karikacsapás, mivel nem ragad össze, mint pl. a latex bőrvédők.

In the set you get 10 pieces of tape, covered with some plastic foil. The removal is easy, but placing them on the cuticles was a bit of a struggle for me. First of all, it's really sticky and if it sticks to the base color nail polish... then it's some work to get off because - just as nail vinyls - it tends to pull off the nail polish. So, be careful. But if you place it on the cuticle successfully, then the process is easy, because it does not stick together like latex-based peel off cuticle products, etc.


Fehéres, krémszínű alapot festettem fel 2 rétegben (essence colour & care - 01 take a break), és erre nyomdáztam, átmenetes nyomdázással. Ehhez neon lakkokat használtam (Moyra No. 63, 64, 65) és a Born Pretty Store BP-L028 nyomdalemez (teszt itt) egyik csipkemintájával nyomdáztam.

For my base I applied an off-white creme color in 2 coats (essence colour & care - 01 take a break), and then I did some gradient stamping with Moyra neon nail polishes (No. 63, 64, 65) and Born Pretty Store BP-L028 stamping plate (read my review here).



A tapasz eltávolítása után // After removing the tape:


Fedőlakkal // With top coat:
(ILNP - My Private Rainbow (X))





Készítettem egy átmenetes mintát is, erről pedig van videó is. Fehér alapra (China Glaze - White on White) szivacsoztam fel (egy mosogatószivaccsal) egy fehér-korall átmenetet (China Glaze - White on White & Flormar Beauty Toys - Popsicle).

I also made a gradient featuring the cuticle tape. The base was white (China Glaze - White on White) and then I did the gradient with a dishwashing sponge and the white and a coral nail polish (China Glaze - White on White & Flormar Beauty Toys - Popsicle).



Vegyesek az érzéseim, mivel én sokkal gyorsabban végzek a hagyományos latex bőrvédőimmel, és egy kis trükkel (púder) itt is ki lehet védeni az összeragadást. Viszont ez a BPS tapasz újra felhasználható, és jó lehet azoknak, akik mondjuk nem használhatnak latex alapú dolgokat, allergia vagy más okok miatt.

To be honest, I have mixed feelings about this products. It is good, but I like my traditional peel off products better, because it's faster and with a little trick (powder) I can make them non-sticky. But these tapes are reusable and if you have latex allergy, this could be a good alternative.

***

A bőrvédőt a Born Pretty Store webshopban megvehetitek $1.59-ért (most épp akciós, a rendes ára $2.61), és felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is. (KHSQ10) (Csak a teljes árú termékekre váltható be.)

You can buy this cuticle tape at Born Pretty Store for $1.59 it's currently on sale, regular price is $2.61) and you can also use my 10% off coupon code (only valid for regular priced items). (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

You can find all the other BPS nail art related items here: Born Pretty Store Nail Art

BPS 10% kedvezménykód // BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

3 megjegyzés:

  1. Á, ez macerás, passzítgatni. A manik viszont szépek és hűha de hosszú körmeid vannak!

    VálaszTörlés
  2. Ez az "U" alakú megoldás nekem nem tetszik.
    A manik tényleg nagyon szépek lettek ❤

    VálaszTörlés
  3. Maga a bőrvédő ötlete nem jön be, nekem pl a szélesebb körmeimre nem hiszem, hogy illeszkedne tökéletesen; viszont a nyomdázott mani nagyon jól néz ki. És brutál hosszúak a körmeid, ómájgád. :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...