2016. január 18., hétfő

Teszt | Born Pretty Store Kasako Docai Peel Off Liquid Tape


*** A terméket tesztelésre kaptam, de ez a róla alkotott véleményemet semmilyen módon nem befolyásolta. ***

10% kedvezménykód: KHSQ10

Ma egy újabb Born Pretty Store termékről írok nektek, méghozzá egy lehúzható alapról, ami funkcióját tekintve nem alaplakknak, hanem a köröm köré kenve, "védőrétegként" alkalmazható nyomdázás, szivacsos átmenetes manikűr és water marble esetén. Érdekessége, hogy ez a termék se nem folyékony latex, se nem ragasztó, pontosan én sem tudom, hogy mi... de egy biztos: jól működik. ;)


Az ecsete hagyományos körömlakkos ecset, egyszerű használni. A termék maga viszonylag sűrű, nem folyik össze-vissza. Az üveg 15 ml terméket tartalmaz. Tökéletes leszedéshez ajánlott egy kicsit vastagabban felkenni. A színe alapjáraton fehér, majd pedig átlátszóra szárad, kb. 5 perc alatt (plusz-mínusz 1-2 perc, a szobahőmérséklettől és a kézhőmérséklettől függően, az én kezem általában hideg, így ez is lassabban száradt rajta). Ezután lehet rá nyomdázni, szivacsozni, ki mit szeretne. Ha vékonyan kenjük, hajlamos szakadni, de vastagabb rétegnél egy szép egész darabban lejön. Furcsa egyébként, mert se ragasztónak, se folyékony latexnak nem tűnik, olyan, mintha valamiféle "hibrid" lenne. Nem ragadnak össze az ujjaim tőle, és nincs borzalmas ammónia szaga sem, sőt, egész kellemes virágillata van, ami engem a dobozos hajfestékekhez adott hajbalzsamok illatára emlékeztet.

Fázisfotók:


Így tudtam leszedni a nyomdázás után:


Egyébként lehúzható alaplakknak is alkalmazható, azonban csak glitteres- és homoklakkok alá, mert egyenetlen a felülete, ami a többi fajta lakknál megmutatkozna. Illetve inkább csak rövidebb időre alkalmas, mert könnyen feljön...

Nekem nagyon tetszik ez a lehúzható "alap", már egy ideje kerestem valamit, ami helyettesítheti a folyékony latexet, és most végre megtaláltam. :)

Ha tetszik ez a lehúzható termék, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek, most épp akciós $3.99-ért (az eredeti ára $10.16, azért nem mindegy...), plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

BPS 10% kedvezménykód | BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

12 megjegyzés:

  1. Jó lehet, de ritkán rendelek a BPS-tól, mert hát a Miss Sporty közel van a DM-ben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked bevált a MS Peel Off. :) Sajnos én nehezen boldogulok vele, ezért is keresek alternatívákat rá.

      Törlés
  2. Szia! Nekem is van, de ha vastagabb rétegben kenem, nem akar megszáradni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Hm, nem lehet, hogy hűvös van a szobában, vagy a kezed hidegebb? Mert nekem akkor nem akart megszáradni (10-15 perc után se...), amikor megkaptam, még hideg volt az üveg és a beltartalma is, de én ki akartam próbálni. Illetve akkor is lassabban szárad, ha hideg a kezem (ami nálam elég gyakori). Mennyire vastagon kened? Én azért írtam a blogon, hogy vastagabban érdemes kenni, mert vékonyan kenve tényleg nem működik, nekem nem jött fel. :( De talán, ha két vékony rétegben kennéd fel, akkor lehet, hogy gyorsan meg is száradna, és fel is jönne. :) (Bár ezt még nem próbáltam.)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Igen, az :) Ráadásul pontokból is meg lehet venni :D

      Törlés
  4. Köszi a tesztet. Meg is rendelem. Ebből sohasem elég ☺

    VálaszTörlés
  5. Jónak tűnik, szerintem én is ki fogom próbálni, köszi a tesztet! :)

    VálaszTörlés
  6. 1200 Ft-ért a jófogáson van elvileg
    http://www.jofogas.hu/pest/Koromlakk_borre_huzhato_lakk_42369410.htm

    VálaszTörlés
  7. E-bay-ről szokott valaki rendelni? Én még soha, de szeretnék, sajna angolul nem tanultam soha, de talán elboldogulnék vele. Aki szokott rendelni írna pár sort kb mennyi idő alatt ér ide és milyen postaktg mellett? Köszike a segítséget. Judit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Én rendszeresen rendelek az ebay-ről és nagyon szeretem. Eleinte nagyon féltem tőle, de ráéreztem az "ízére" és most már könnyen megy. A szállítási idő változó, ahogyan a postaköltség is. Én általában free shipping-es azaz ingyenes postaköltséggel rendelkező termékeket szoktam rendelni. Eddig 39 terméket rendeltem amiből 3 nem jött meg, abból kettőnek visszatérítették az árát szó nélkül. A szállítási időről csak annyit még, hogy átlagban 3-4 hét, de volt, hogy 10 nap alatt ideért (amin meg is lepődtem), de az is előfordult, hogy 1-2 héttel a határidő után jött meg a csomag.
      Remélem tudtam segíteni valamennyit.
      Üdv Heni :)

      Törlés
  8. Vagy a bps-ről való rendelés is érdekelne.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...