2016. január 28., csütörtök

Teszt | Born Pretty Store BP-L032 nyomdalemez


*** A terméket tesztelésre kaptam, de ez a róla alkotott véleményemet semmilyen módon nem befolyásolta. ***

10% kedvezménykód: KHSQ10

A mostani Born Pretty Store tesztcsomagom utolsó darabja egy nyomdalemez, méghozzá a karácsonyi témájú BP-L032 lemez. A nagyobb mintákkal dolgoztam csak alapvetően, mert a kis, különálló minták annyira nem akartak működni... így aztán csak 2 manikűrt készítettem. Ebben az is szerepet játszik, hogy nehezen megy az egyenesen nyomdázás, pedig ez némely mintánál szükséges lett volna... így aztán kihagytam őket. A kedvencem a lemezről a hópelyhes minta, jó, hogy mindenféle méretben és alakban találunk hópelyheket, így aztán egy, vagy több mintát is tehetünk a körömre... :)


Az első manikűr ötlete viszonylag későn született meg, mivel előtte még 2 változatot kipróbáltam, azok azonban nem tetszettek. Aztán megjött a Nailland rendelésem, és benne a China Glaze – Frostbite, így aztán eldőlt, hogy mi legyen... :D A mutató- és kisujjam körmére felkentem 3-3 réteg (sajnos a fedése nem az igazi...) Frostbite-ot, majd erre 1 réteg Colour Alike – Holo Top Coat 2.0 holografikus fedőlakkot. A nyomdázás alapját 3 réteg Catrice Holomania – C01 Holo Manolo (ezüst holo) képezte, erre nyomdáztam Moyra kék (SP 05 Blue) nyomdalakkal és essence fehér nyomdalakkal. Végül minden kapott egy réteg fedőlakkot, és voilá! Kész is. ;)

Vakuval az élénk arcát mutatja a Frostbite:


Lámpa alatt így néz k:



A második manikűrnél is elég sokat gondolkoztam... majd szokásomhoz híven maradtam a holónál, ezúttal egy kis gradienttel variálva. A mutató- és kisujjamon először felkentem 1-1 réteg Moyra Gel Look – 953 Ann-Marie lakkot, majd egy réteg fedőlakkot, és erre szivacsoztam fel egy átmenetet a Moyra Gel Look – 953 Ann-Marie és a Golden Rose Rich Color – 57 lakkok segítségével. Egy réteg holo fedő (Colour Alike – Holo Top Coat 2.0) és fedőlakk, és kész. A középső- és gyűrűsujjamra 2 réteg Golden Rose Rich Color – 57 került, erre nyomdáztam a lemez... nem is tudom, milyen minta ez, amivel nyomdáztam. :D A nyomdalakk a Moyra ezüst holo (251 Sirius) volt. Erre kentem egy réteg CA holo fedőt, majd fedőlakkot. :)



Ha tetszik a nyomdalemez, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek, most épp akciós $3.99-ért (de teljes áron is csak $5.99), plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

BPS 10% kedvezménykód | BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

2 megjegyzés:

  1. Pont a kis minták nem olyan jók? Kár. Tetszenek a manik, a hópelyhes különösen, a másik minta megvan szerintem a 004-es nagy lemezen is, ha jól emlékszem az otthoni kollekciómra.

    VálaszTörlés
  2. Gorgeous nails!!!! I have this plate and need to use it more!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...