2016. január 22., péntek

Teszt | Born Pretty Store BP-L028 nyomdalemez


*** A terméket tesztelésre kaptam, de ez a róla alkotott véleményemet semmilyen módon nem befolyásolta. ***

10% kedvezménykód: KHSQ10

A Born Pretty Store tesztek sorát most egy nyomdalemez bemutatása folytatja: ez a BP-L028 nyomdalemez, ami a "Lace Chevron" fantázianevet kapta, mivel alapvetően csipkeminták találhatóak rajta. Így aztán igazán elegáns manikűrök is készíthetőek vele, a nyomdamintáknak köszönhetően. :)


Ha a csipkemintára gondolok, akkor nekem elsőként a fehér szín ugrik be, majd pedig a fekete. Előbbit akartam így aztán ebben a manikűrben variálni: ezért a mutató- és kisujjamra 2 réteg Astor Quick & Shine – 502 Hot Chocolate Season került, a középső- és gyűrűsujjamra pedig 2 réteget kentem fel az essence the gel nail polish – 51 miss captain lakkból (ami egyébként akár egyréteges is lehet, annyira jó a fedése). Erre a kékes alapra nyomdáztam aztán a BP-L028 lemez két mintáját alkalmazva, a nyomdalakk pedig az essence fehér nyomdalakkja volt. Majd az egészet – az arany lakkot is – lemattítottam a Rival de Loop Young mattító fedőlakkjával, így az arany lakk suede-jellegű finish-t kapott. A "suedesítés" ötletéért köszönet Lollinak! :)




Mivel fehér csipkeminta már volt, most jöhet a fekete. Ehhez egy rózsaszínes alapra (Moyra Silk Nude – No. 328 Sydney) nyomdáztam feketével (Moyra Stamping Polish – SP 06 Black), majd az egész kapott egy réteg holografikus fedőlakkot (Colour Alike – Holo Top 2.0). Aztán persze fedőlakk, de ez csak természetes. :)

Vakuval így néz ki:


Nappali fényben, ablaknál fotózva pedig ilyen:




...Végül pedig kombináltam a feketét és a fehéret. Sikerült szereznem a Rival de Loop Young új, Hollywood Fever kollekciójában megjelent holo lakkokból, és úgy gondoltam, hogy kipróbálom a sötétszürke holót (01 Glitz & Glamour) egy manikűrben. Ehhez a mutató- és kisujjam körmére felkentem 2-2 réteget belőle, a középső- és gyűrűsujjam körmeit azonban lakkmentesen hagytam, ugyanis negative space nyomdázást készítettem, aminek az a lényege, hogy a nyomdázás alól átsejlik az üres köröm. Mindösszesen egy átlátszó alaplakkot kentem fel, erre nyomdáztam először feketével (Moyra Stamping Polish – SP 06 Black), majd pedig fehérrel (Mundo de Unas – White), ügyelve, hogy csak a körmöm végén legyen minta, aztán kentem a nyomdázásra egy réteg holografikus fedőlakkot (Colour Alike – Holo Top 2.0). Nekem nagyon tetszik, és nektek? :)


Ha tetszik a nyomdalemez, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek, most épp akciós $3.99-ért (de teljes áron is csak $5.99), plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

BPS 10% kedvezménykód | BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

3 megjegyzés:

  1. Nagyon csini manikűrök lettek. Az utolsó a kedvencem. :)

    VálaszTörlés
  2. Uhhh de szépek! *.* Én most kezdek majd nyomdázni, múlt héten vettem az első nyomdalemezemet. Kipróbáltam, de elsőre persze nem lett olyan, hogy azt megoszthattam volna a nagyközönséggel. :D

    VálaszTörlés
  3. Van csipkés lemezem, nagyon hanyagolom mostanában. A rózsaszín mani a kedvencem!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...