2015. november 13., péntek

Teszt: Born Pretty Store BP-L029 nyomdalemez


*** A terméket tesztelésre kaptam, de ez a róla alkotott véleményemet semmilyen módon nem befolyásolta. ***

10% kedvezménykód: KHSQ10

Ma a Born Pretty Store jóvoltából újabb nyomdalemezt tesztelhetek a blogon: a BP-L029 kódú, 'Tulip Pattern' lemezt, melyen a tulipán mellett más virág- és levélminták is megjelennek. A manikűrökért kattintsatok a "Tovább" gombra! ;)

Így néz ki a lemez: vannak rajta kisebb és nagyobb minták is, de szerintem nagyjából minden körömhosszra alkalmazhatóak.


Az első manikűr alapját a korábban már bemutatott franken lakk, a Snow Angel képezte, erre kentem 1 réteg Colour Alike – Holo Top Coat 2.0-t (holografikus fedőlakk), majd pedig nyomdáztam a Moyra Africa Collection – No. 354 Masai lakkal, és aztán fedőlakkal fejeztem be az egészet. Nekem nagyon tetszik, olyan... vidám, tavaszias. Annak ellenére, hogy közeleg a tél. ;) :D




Következzék egy újabb "színes", de hidegebb árnyalatú manikűr. Az alap itt 2 réteg Flormar Full Color – FC25 Utopia Vacation volt, ami igazság szerint már egy rétegben is váó... nagyon jól fed, tényleg full color lakkokról van szó. :D A színe amúgy... türkiz? Talán, nem vagyok benne biztos. Erre nyomdáztam ezüsttel (Moyra Metal Effect – No. 305), majd az egészet mattító fedőlakkal zártam (Rival de Loop Young, egész jónak mondható szerintem).

Vakus képek:




Természetes fényben – itt jobban látszik a matt finish:



A következő manikűrnél a Born Pretty Store '1 Gold' nyomdalakkját használtam: igazság szerint nem tudom, hogy került hozzám, de benne volt a csomagban, pedig nem kértem és nem is nyertem. Meglepetés vagy ajándék? Ki tudja... Minden esetre egy sárgásabb arany lakkról van szó, viszont a pigmentáltsága és a használhatósága nem közelíti meg a Moyra metál lakkjait: feketén annyira nem fog (legalábbis nekem makacskodott), illetve nagyon gyorsan szárad, és nem jön fel minden mintából... ez a hatodik minta volt, amivel próbálkoztam, és végre működött vele. De működött, végre! :) Lehet, hogy én is rossz mintákat választottam, vagy nem jól szedtem fel, stb., minden esetre a webshopos képek között vannak feketére nyomdázott sikeres eredmények is, úgyhogy ezzel még próbálkozom. Az alap 2 réteg Moyra Gel Look – No. 954 Tatienne volt.

Természetes fényben:



Ha tetszik a nyomdalemez, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek, az ára $5.99, a nyomdalakk pedig most épp akciós ($3.99), valamint felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com
Born Pretty Store '1 Gold' nyomdalakk: http://www.bornprettystore.com/15ml-born-pretty-nail-stamping-polish-gold-nail-polish-p-22320.html vagy http://www.bornprettystore.com/15ml-born-pretty-nail-stamping-polish-newly-sweet-style-nail-polish-p-22179.html

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

BPS 10% kedvezménykód | BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

2 megjegyzés:

  1. Mennyire jó ötlet már a második, én is megcsinálom! :) :) :) Szuperek a manik. :)

    VálaszTörlés
  2. A türkiz a kedvencem! Jók a BPS lemezei, már úgy kell lefogni magam, hogy ne rendeljek több lemezt.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...