2015. november 21., szombat

Teszt: Born Pretty Store BP-62 nyomdalemez


*** A terméket tesztelésre kaptam, de ez a róla alkotott véleményemet semmilyen módon nem befolyásolta. ***

10% kedvezménykód: KHSQ10

Elérkeztünk a Born Pretty Store tesztcsomagom utolsó darabjához is, ami – nem meglepő módon – egy újabb nyomdalemez. Szeretek nyomdázni, na. :D A BP-62 kódú, kerek lemez a 'Mini Bowknot' nevet kapta, ami a mintázatát is elárulja: mindenféle méretű és alakú masni található rajta.


Kezdjük azzal a manikűrrel, amit lényegében egyszer már láttatok, méghozzá a BPS pontozó szett tesztemben (link). Nem tettem mást, mint fehér nyomdalakkal (MdU) és az egyik, kisebb masnis mintával nyomdáztam. Egyszerű, de mégis "cuki", bár annyira nem az én stílusom. Azért gondoltam, hogy mégis megmutatom... (És igen, itt még régi a körömformám, bocsi. Nem mostani kép.)



A maradék két manikűrnél kombináltam a mintákat. Az első elkészítésére Hédi manikűrje inspirált, ez a színeken is látszik. Nagyon megtetszett ez a nude&bronz kombináció. :) Az alap 3 réteg essence the gel nail polish – 05 sweet as candy volt, ami elég enyhe fedésű, így sajnos kellett belőle 3 réteg... pedig olyan szép lenne a színe. Erre nyomdáztam a Moyra Metal Effect – No. 301 (bronz) lakkal, majd matt fedőlakkot kentem rá, és voilá! Kész is. :)

Természetes fényben:


Vakuval:



A második manikűr alapja 2 réteg Moyra Africa Collection – No. 353 Pitaya volt, majd erre nyomdáztam egy piros lakkal, a Moyra Gel Look – No. 922 Nathalie-val (teszt itt). Az egészet pedig fedőlakk zárta. :)


Ha tetszik a nyomdalemez, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek, az ára $2.24 (akcióban, eredetileg $2.99), elég gyakran vannak akciók, plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

BPS 10% kedvezménykód | BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

3 megjegyzés:

  1. Az a fehér matt mani olyan, mintha fondantbevonat lenne :) Az tetszik legjobban. A masni annyira nem kedvenc mintám.

    VálaszTörlés
  2. Az első manikűr a kedvencem, de nekem sem stílusom a masniminta :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek lettek,és nekem is az első a kedvenc :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...