2015. október 31., szombat

Teszt: Born Pretty Store BP-L024 nyomdalemez


*** A terméket tesztelésre kaptam, de ez a róla alkotott véleményemet semmilyen módon nem befolyásolta. ***

10% kedvezménykód: KHSQ10

Újabb Born Pretty Store teszthez érkeztünk; lesz még néhány, ugyanis mostanában csak ezekkel haladok és van még egy-két dolog hátra a csomagból. A mai alanyunk a BP-L024 "Flower Theme" lemez, ami egy igazán jól kihasználható darab a minták mérete és változatossága következtében.

A lemezen 14 darab, nagy méretű minta van, alapvetően virág- és levélminták. Így néz ki a lemez:


Három manikűrt is készítettem velük. Az elsőnél az alsó sor 5. mintáját használtam, a hibiszkusszal, a lila holo lakk a Colour Alike Winter Holo 502 (2 rétegben), és ezzel nyomdáztam a középső- és gyűrűs ujjamra is, itt az alap 2 réteg Rival de Loop Young – #13 Sand Francisco. (A kedvenc nude lakkom, lassan ideje lenne külön is írnom róla...)



A másodiknál újra a DIY Franken Sheer Tints lakkjaim egyikét használtam, a vörös-rózsaszínt, és eredetileg sima ezüst alapra akartam díszíteni vele, de aztán valahogy a holo is képbe jött... Itt 1 réteg Moyra Metal Effect – 305 (ezüst) volt az alap, erre kentem 1 réteg Color Club – Harp On It ezüst holót, majd erre nyomdáztam MdU fekete nyomdalakkal és az "üres" rózsás mintával (alsó sor, 6. minta), amit aztán kidíszítettem a sheer tints lakkal. És így utólag visszagondolva – nem tudatosan ugyan, de – Lexa manikűrjei (főleg ez: link) inspiráltak arra, hogy ilyesmit készítsek. Ti mit gondoltok róla? :)

Vakuval készült képek, itt látszik a holo:



Természetes, kicsit felhős időben pedig a "metallic" jellege ragadható jobban meg.


A harmadik manikűrnél a nyomdalemez mellett még egy BPS terméket felhasználtam: történt ugyanis, hogy mikor megjelentek az új nyomdalakkjaik, még talán augusztusban, nyertem egyet tőlük, és a választásom a "11 Peachblow" árnyalatra esett. És hogy minél jobban lehessen tesztelni a nyomdázásban, bedobtam a mélyvízbe és fekete alapra nyomdáztam vele. És tökéletesen működik. Le vagyok nyűgözve, de tényleg, nem gondoltam volna. :D A minta az alsó sorból a második, a fekete alap 2 réteg Golden Rose Rich Color – 35, a rózsaszín holo pedig szintén két réteg Rival de Loop Young Holo Nails – #01 Dreamland volt.



Ha tetszik a nyomdalemez, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek, az ára $3.59 (akcióban, eredetileg $5.99), a nyomdalakk ára pedig $3.99 (akciósan, mert eredetileg $7.99), plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10)


A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

BPS 10% kedvezménykód | BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

3 megjegyzés:

  1. De szépek! Most kicsit hanyagolom a virágmintát, de ez a lemez szuper!
    Elővettem én is a Winter holokat, nagyon szeretek velük nyomdázni és ebben az évszakban szerintem el is fogynak, muszáj lesz legalább a bordót újravennem. A rózsás manikűr is csodás, nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  2. Mindkét mani nagyon tetszik ♡
    Ez a paletta nekem is megvan, nálam a virágminta minden évszakban aktuális.

    VálaszTörlés
  3. Ez a nyomdalezem nagyon szép és praktikus! Tetszik, hogy levélmintát is tettek bele. A manik is gyönyörűek, nekem a rózsás a kedvencem. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...