2015. október 15., csütörtök

Moyra Stardust Collection – No. 362 Ultraviolet


Szóval az úgy volt, hogy azt hittem, nem lesz a héten poszt, mert nincs hozzá fotóm, és most amúgy is "pihentetem" a körmeim... aztán rájöttem, hogy tartozok még kettő, a Moyrától tesztelésre kapott lakk posztjával, így most következzen elsőként a Stardust kollekció egyik lila tagja, az Ultraviolet! ;)

A beazonosítással voltak problémáim, ugyanis az összetört Masai ennek a hátuljára is ráfolyt, és a lakklemosós letakarítás a címke leírását is leszedte... így aztán 2 hétig kutattam, hogy a 3 esélyes közül ez melyik is, de mostanra biztos vagyok benne, hogy ő az Ultraviolet. :D :D

A színe... kissé kékes, kissé pinkes, kissé piszkos lila, fényviszonytól függ. És a csillámok! Van benne ezüst, kék, pink... a promóciós képeken annyira nem tetszett, de így, felkenve már egészen mást gondolok. Oké, azt nem mondom, hogy "úúú!", mert azért ezek a csillámos lakkok még mindig nem a kedvenceim, de tényleg nagyon szép... :)

A rétegekre viszont már nem emlékszem... nem most volt, hogy felkentem, na. :/ :D De szerintem 2-3 réteg lehetett (valamiért a 3 rémlik, de lehet, hogy az csak a másik Stardust lakknál volt), és erre az egészre még kentem 1 réteg fedőlakkot is. Ami felbuborékosodott... :/ Úgyhogy a bubik nem az Ultraviolet hibája, hanem a fedőlakké.

A csillámok pedig ne ijesszenek meg senkit, abszolút nem nehéz lemosni a lakkot. :)

A lakkot megvehetitek a Moyra üzleteiben vagy a webshopban (link), vagy pedig a Nailland standon és a webshopban (link). Ezen kívül a különböző fodrászkellékes üzletekben is elérhetőek, valamint Szegeden a Kincses Szigetben is.






Ti mit gondoltok? Tetszik ez a lakk? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

5 megjegyzés:

  1. Így képek alapján hasonlít a PP Eerie-re (mennyi e :D). Amúgy az Eerie-t is imádom, szóval ez a lakk is nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  2. Valahogy ez a kollekció nem tetszik, talán a pasztell színek miatt. Nem is baj, túl sok a szép lakk, mindet meg mégsem vehetem meg.

    VálaszTörlés
  3. Sokáig szemeztem a kollekcióval, de élőben meg nem volt szerencsém tanulmányozni. Szépnek tűnil, de nem elég meggyőző ahhoz, hogy meg is vegyem. :)

    VálaszTörlés
  4. It's a nice pastel purple, lovely shimmer!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...