2015. október 1., csütörtök

Moyra nyomdalemez – 11 Damask Drapery

A kép forrása: moyrashop.hu

A Moyra nemrég tesztcsomagot küldött, amiben a lakkok és nyomdázó szett mellett lapult még egy nyomdalemez is, méghozzá a nekem legjobban tetsző, a 11 Damask Drapery számot és nevet viselő, ezért nagyon örültem neki. :) Sajnos a szállítás alatt összetört lakk (Masai) erre is ráfolyt, de nagyjából sikerült letakarítanom. (Kivéve ugye a belső, papírrétegre kerül lakkot...) Ismételten nagyon sok képpel készültem, csak a szokásos... Ismertek. :D

Ebben a szép tartóban érkezik a lemez, lefóliázva. Nincs rajta semmilyen egyéb (pl. műanyag) tartón, a széle pedig elég éles tud lenni: engem szerencsére (még) nem vágott meg, de szegény Ritát igen, ezért némi csiszolás nem árt a lemezszéleknek ebben az esetben.


A nyomdalemez h a t a l m a s, de tényleg, ezt értsétek szó szerint: összességében kb. másfélszerese a MoYou lemezeknek, ha nem több, ráadásul a minták is óriásiak, akár 2 körömre is elegendőek apró körmök esetén. :) (És szerencsére nem megy a minták rovására a méret ennél a lemeznél.) A lemez nevéhez hűen mindenféle textil- és drapériaminta található a lemezen, ami nekem különösen tetszik, nagyon bejönnek az ilyen típusú minták. :) Egyébként mindenféle lakkal működik, sima- és nyomdalakkal egyaránt, szépen feljön a minta.




A Moyra nyomdaszett teszt posztomban már láthattátok ezt a képet, de mivel ide (is) tartozik, ezért indokoltnak éreztem, hogy szerepeljen... :D Néhány minta (a manikűrökön kívül) a lemezről: a bronz lakk a Moyra Metal Effect – No. 301, a zöld pedig a Colour Alike Winter Holo – 501.


Éééés jöjjenek a manikűrök! ;) Az elsőnél problémában voltam, ugyanis nem tudtam választani a zöld/lila-ezüst/arany kombinációkból... #firstworldproblems, tudom. :D Végül a lila-arany kombinációval mentem, és nem bántam meg, nagyon tetszett a manikűr (mind a 10 körmömre elkészítettem és 6 napig hordtam :)) és nagyon sokan meg is dicsérték... Az alap 2 réteg Colour Alike PZN – 497 volt, és erre nyomdáztam a Moyra Metal Effect – No. 305 (arany) lakkjával. (Plusz egy réteg fedőlakk.)

Vakuval:




Természetes fényben így nézett ki:







A következő már egy kicsit szolidabbra sikerült. :) Az alap 2 réteg Moyra Silk Nude Effect – No. 328 Sydney volt, erre pedig a Colour Alike Bright Holo – 519 (lila holo) lakkal nyomdáztam. (A képeken 1 réteg fedőlakkal látható.)

Vakuval:




Természetes fényben:



A véletlenszerű "Mardekár manikűröm". :D :D A zöld 2 réteg Colour Alike Winter Holo – 501, az ezüst szintén 2 réteg Color Club – Harp On It, erre pedig a Mundo de Unas fekete (Black) nyomdalakkjával nyomdáztam.







Itt egy kicsit bajban vagyok, ugyanis nem emlékszem, hogy melyik CC holo lakkot kentem fel... :'D Vagy a Halo-Graphic (én inkább erre hajlok) vagy a Cloud Nine. Két rétegben (csak a szokásos :D) és erre nyomdáztam a MdU fekete nyomdalakkjával.




Újabb negative space nyomdázás! ;) Itt a Mundo de Unas fehér (White) nyomdalakkjával nyomdáztam, és aztán természetesen kentem az egészre 1 réteg holo fedőlakkot (Dance Legend Top Prismatic), DE! Még előtte kapott 1 réteg essence pelyhes csodás night in vegas toppert, amit, hjaaajj, miért is vonták ki??? :( :( :(

A vakus képeken utóbbi miatt néz ki "furcsán", kékesen, de a napsütéses/árnyékos képeken tökéletesen látszódnak a pelyhek.







Ti mit gondoltok? Tetszik a lemez? :)

***

A nyomdalemezt megvásárolhatjátok a Moyra webshopban (link) vagy az üzletekben.

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

9 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek lettek a manikűrök, nem tudnék választani közülük, mindegyik tetszik! :)
    Az én körmeim most elég rövidek, így amikor megláttam mekkorák a minták ezeken a lemezeken, egyből letettem róla. Most viszont elbozonytalandotam, mert ezeknél a mintáknál tényleg nem gond, ha nem nagy a köröm :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) :* Némelyik nem alkalmas rövid körömre, vagy inkább csak részletében, de többségében körömhossztól függetlenül használhatóak, szerencsére. ;) :D

      Törlés
  2. ÚÚÚ!!! Nem is tudom eldönteni, hogy melyik a kedvenc manim. *_* Mind mennyire szép! :O Ajj, kéne ez a lemez, csak "sajnos" megvan a Moyou Fashionista barokkos lemeze. Szóval lehet hogy hallgatok az eszemre, és nem veszem ezt meg mellé. :D Viszont az első manit újra fogom alkotni szerintem, csak matt fedőlakkal. *_* Nagyon szépek lettek, tök jó vagy!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :))) :* <3 Nekem is van valami hasonló MoYou lemezem, de azon nekem annyira kicsik a minták, nem szeretem... nem a nagyobbak közül vettem, így megjártam vele, nem is igazán használom. De ez... *_* Hjaj, két kedvenc mintám is van, igaz, hogy hasonlóak, de annyira szeretem mindkettőt... (Az első és a zöld-szürke nyomdázásban amiket használtam, az a kettő.) Ú, várom a képet! Biztos nagyon szép lesz. :)

      Törlés
  3. Nekem a tapétaminta egyáltalán nem jön be, de az új Labirinth lemez, na azt muszáj lesz megvennem, csak érjenek ide a boltba :)
    A manik persze szépek és ízlésesek, csak magamon nem tetszik ez a fajta minta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Én mostanság nagyon rá vagyok kattanva ezekre a mintákra, de persze mindenkinek más tetszik. :) Nekem az újak közül mind tetszik, remélem, hogy itt is fogják őket forgalmazni, jó lenne... Csak még nem jutottam el a boltba, ahová járok Moyra lakkokért, de majd holnap! :D

      Törlés
  4. Nagyon szépek a manikűrök.
    Nálunk a moyra boltban nincsenek ezek a lemezek,azért kár,mert megnéztem volna őket...

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Megtudnád nekem mondani, hogy mi lehet a baj, ha nem megy rá a mintha a nyomdafejre? Komplett szettet rendeltem a moyra-tól, de valami nem stimmel :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Melyik nyomdát rendelted meg? Van, hogy a nyomdafej némi előkészítést igényel, egy bufferral vagy enyhébb körömreszelővel le kell mattítani a felületét, esetleg még acetonmentes körömlakklemosóval is át lehet törölni, így jobban rátapad a felületére a minta. (A No.02-es nyomdájukról készítettem teszt bejegyzést is.) Remélem, hogy sikerrel jársz! :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...