2015. augusztus 24., hétfő

Matte black stamping | Pet'la Plate Laces



Mindig is tetszettek a mintás textiltapéták, a brokát, damaszt és hasonló anyagok, és egyre több hasonló manikűrt láttam keringeni a neten, így eldöntöttem, hogy én is készítek egyet. Ugyan nincs matt fekete lakkom, sima mattító fedőlakkal pedig nem szeretek nyomdázni, mert nem látom, de van egy matt sötétlila Flormar lakkom (Matte M11), ami úgy gondoltam, jó választás lehet. Jó is lett, csak (ahogy néhány képen látszik is, bár élőben kevésbé) a matt hatás mellett a szín is látszik a fekete alapon, amit nos... nem gondoltam, hogy így lesz. Bár végül nem bántam meg, mert szerintem jól mutatnak együtt. :)

Az alap 1 réteg Golden Rose Rich Color 35 volt, ami szerintem az egyik legjobb fekete lakk: egy rétegben fed, tényleg! ;) Erre 2 réteg fedőlakkot kentem, majd a Flormar Matte M11 sötétlila lakkal és a Pet'la Plate Laces lemez brokátmintájával nyomdáztam. Nekem nagyon tetszik ez az effekt, lehet, hogy legközelebb fordítva készítem el, csak teljesen feketében. :)

Lámpa alatt:



Vakuval:



Ti mit gondoltok róla? Szeretitek az ilyen díszítést? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

14 megjegyzés:

  1. Ez gyönyörű lett! Én nyomdáztam már matt lakkal feketére és hát nem nagyon látszott az eredmény, inkább csak ha ráesett a fény.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Itt is szerintem csak azért látszik kicsit jobban, mert ugye nem fekete a matt lakk, hanem sötétlila.

      Törlés
  2. Igazán csodás lett! Még nem próbáltam a matt nyomdázást, de ami késik, nem múlik ;)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépséges! Gyönyörű lett! :)

    VálaszTörlés
  4. Ez nagyon gyönyörű lett!! *-*

    VálaszTörlés
  5. Nekem is a gyönyörű szó jut az eszembe. :))
    Még sosem nyomdáztam matt lakkal, de majd kipróbálom. :)

    VálaszTörlés
  6. Fantasztikus, mint valami brokát minta! *.*

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...