2015. augusztus 24., hétfő

Manikűrvadász 19. forduló


Elérkezett a legújabb Manikűrvadász, szám szerint a 19. forduló, mely nekem a második, amin részt veszek. A házigazda ezúttal Petra. A sorsolás úgy hozta, hogy én ebben a körben Katy-től vadászok, tőlem pedig ismét két ember: Adél és Orsi. Nézzétek meg az ő levadászott manikűrjeiket is! :)

Nos, be kell vallanom őszintén, hogy nem volt könnyű a választás, mert nagyon sok szép és nekem tetsző manikűrt találtam Katy blogján. Végül mégis sikerült  döntés, ami lehet sorsszerű, vagy sem, mindenesetre előtte 2 nappal ment a TV-ben a Büszkeség és balítélet (2005), úgyhogy ezt egy jelnek vettem. :) Mondjuk azért is ezt választottam, mert imádom a könyvet és a filmadaptációkat is. :D A választott manikűr és poszt:

http://djkatybeauty.blogspot.hu/2015/08/picture-polish-darcy-es-lizzie-nekik.html

Próbáltam tartani az alapkoncepciót és a színeket, csak mivel nincs meg se a Lizzie, se a Darcy, így alternatívákat kellett keresnem. Ezért a piCture pOlish – Grace-re és a Colour Alike – Black Saint-re esett a választásom. Utóbbiról egyszerűen muszáj elmondanom, hogy 1 rétegben tökéletesen fed és nyomdázásra is kiváló! *_* A Grace-ből 2 réteget kentem fel. Erre nyomdáztam a Black Saint-tel és a Pet'la Plate Golden Russian lemez virágmintájával. Sajnos a fedőlakk elmosta a mintát a középső ujjamon, de ez már csak Murphy, aznap mintaelmosós-nap volt. :/ :DKészítettem egy képet természetes fényben is, igaz, itt nem látszik a holo lakkok igazi arca:


Nektek tetszik? Mit gondoltok? :)

***
A többiek munkáit itt találjátok:http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

34 megjegyzés:

 1. nekem tetszik, nagyon jó lett :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszik, és nagyon örülök, hogy ezt a manikűrt választottad, mert az egyik kedvencem. Ráadásul nálam is el volt kenve a minta, így aztán még tökéletesebb lett a vadászat – lehet, hogy átragadt Rád az én Murphym :-D

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép és kellemes manikűrt készítettél! :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép lett! Külön-külön is csodásak ezek a lakkok, de együtt is!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép munka, csodaszép körmökön, és nagyon jó fotókkal, gratulálok!

  VálaszTörlés
 6. Az eredeti manikűr is csodás és a tiéd is felér a szintjéig. :)

  VálaszTörlés
 7. Azta de gyönyörű lett! Nagyon hasonlít Katy-éhez, tökéletes választás volt mind a két lakk. :) <3

  VálaszTörlés
 8. Mind az eredeti, mind a te verziód nagyon nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 9. Gyönyörű lett, ráadásul a két lakkot, amikkel dolgoztál imádom :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...