2015. július 20., hétfő

Born Pretty Store BP-L003 nyomdalemez teszt


*** A lemezt tesztelésre kaptam, ez azonban a róla alkotott véleményemet semmilyen módon nem befolyásolta. ***

10% kedvezménykód: KHSQ10

A második Born Pretty Store tesztcsomagomból nemrég olvashattatok már egy tesztet (a kétvégű nyomdázóról, itt), ma pedig egy nyomdalemezről írok nektek. Ez a BP-L003, vagyis a "Large Designs" nyomdalemez, amelyen (a nevének megfelelően) nagy minták vannak, igen változatos mintákkal.

A 12,5*6,5cm-es lemezen 15 darab, egyenként 16*22mm nagyságú minta található, ami igen kedvező a hosszú körmökkel rendelkezőknek. (Ami most én nem vagyok, de ha megnő a körmöm, ugyanúgy használhatom szerencsére, mint előtte.)


Az első manikűr egy klasszikus, arany-menta kombináció, szerintem nagyon jól néz ki a kettő együtt. Az alap 2 réteg Colour Alike Pastel Holo – 513, erre nyomdáztam az első sor 4. mintájával és a Moyra Metal Effect – No. 305 arany lakkal. Direkt fedőlakk nélkül hagytam, mert így szerintem jobban érvényesül a fényes alap és a metál lakk kontrasztja.






Közeli:


***

 Itt a második sor negyedik mintáját használtam fel. Nagyon tetszik ez a körkörös minta, igazán különleges szerintem. :) Az alapszín 1 réteg China Glaze – One Track Mind, ami A TÖKÉLETES EGYRÉTEGES SÖTÉTKÉK. Majdnem-fekete-sötétkék, egyszerűen imádom... könnyű felkenni, gyönyörűen fed, egy álom! <3 Erre festettem egy réteg Catrice – 49 Keep Pool-t, mert féltem, önmagában nem lenne elég a fedése... majd erre nyomdáztam a körkörös mintával és a Color Club – Harp On It ezüst holoval, a Halo Hues kollekcióból.

A körömvégi szöszökért és minden másért pedig bocsánat, de lehúzható alappal dolgoztam (folyékony latexszel), mert így sokkal könnyebben lejön a lakk, teszteléshez, illetve swatchok fotózásához tökéletes megoldás!




***


Ezt eredetileg rózsaszín-vörös színkombinációban szerettem volna elkészíteni, aztán valahonnan jött ez az ötlet, hogy inkább lilával nyomdázzak... Ez az egyik kedvenc mintám egyébként, a második sorból a második. Az alap 1 réteg Colour Alike Pastel Holo – 510 (egyréteges!) volt, erre nyomdáztam a Colour Alike Winter Holo kollekció 502-es lila lakkjával, ami egyébként tökéletes a nyomdázásra, a többi WH-s társával együtt. <3 :D







***


Ezt a mintát (második sor első) én csak és kizárólag valamilyen fémes lakkal tudtam elképzelni, mert szerintem teljesen olyan, mint egy... ékszer? Karkötő? Nyaklánc? Diadém? Valami ilyesmi. :) A gyűrűs- és kisujjamon egy kicsit bénáztam, a szokásos módon nyomdáztam, ami itt nem előny, mert nem feltétlen lesz egyenes a minta – ahogy az ábra is mutatja. Aztán technikát váltottam, és így már elfogadhatóan sikerült a nyomdázás. :) Az alap 2 réteg Zoya – Aurora volt, és erre a Moyra Metal Effect arany lakkjával, a No. 305-ös darabbal nyomdáztam.





***


Nem túl gyakran pepecselek el szívesen átmenetes manikűrökkel, de ez a kivételes alkalmak egyike volt. :) Bár ez nem egy... hagyományos pikkelyminta, de mégis egyfajta "sellőmanikűrt" szerettem volna hozzá alkotni. Egy réteg Color Club – Harp On It-ra szivacsoztam fel a Color Club – Angel Kiss + Color Club – Over The Moon átmenetet, kb. 2-3 rétegben. Azért az ezüst alap, mert ebben az esetben az volt a "fehér alap", ami egyébként szokott lenni a színátmenetes manikűröknél. :D

A körbetakarítás egyébként itt sem volt egy álom, habár a körmeim köré folyékony latexet kentem, mégis a köröm körül kellett ecsettel takarítanom egy kicsit... de legalább nem egy óráig, mint a legutóbbi átmenetes manikűrömnél. :D

Erre nyomdáztam a Mundo de Unas – 01 White nyomdalakkjával és a BP-L003 lemez második sorának utolsó mintájával. (És tudom, hogy a kisujjamat elrontottam, de csak utólag vettem észre, hogy azon fordítva van a minta. De szerintem (remélem) annyira nem feltűnő... Ugye?)

De azt hiszem, hogy van olyan nyomdalemezem is itthon, amin "hagyományos" pikkelyminta van... hmmm... lehet, hogy majd máskor is készítek ilyen "sellős" manikűrt, csak más nyomdázással. :)

És mivel Edina mindig nagyszerűen inspirál mindenkit, ezt az átmenetes manikűrt is félig-meddig az ő CbL Overboard sellő manikűrje ihlette. :)






Én nagyon megszerettem ezt a lemezt, szuper minták vannak rajta és elég nagy a méretük is, ezért eltérő hosszúságú körömre is megfelelőek. Ráadásul nagyjából minden nyomdalakk és nyomdázásra alkalmas sima lakkom is működik a mintákkal és könnyen felvehetőek a nyomdapárnával is, ezért bátran tudom ajánlani bárkinek, legyen kezdő, haladó vagy profi a körömnyomdázás világában. :)

***

Ha tetszik a lemez, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek, az ára most akciósan $4.79 (eredetileg $5.99) és elég gyakran vannak akciók, plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10) (A szállítás ingyenes.)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com
BP-L003 lemez: http://www.bornprettystore.com/large-designs-nail-stamp-template-image-plate-born-pretty-l003-65cm-p-17921.html

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

BPS 10% kedvezménykód | BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

14 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek lettek! Ezért szeretem a BPS lemezeket, mert nekem eléggé változó hosszúságú körmeim vannak, levágom-rövid, amíg nem zavar, nő-hosszú :)
    Ha nem teszel fedőlakkot, akkor is tartós szokott lenni a minta?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igen, nálam is így van, most épp a "növesztem" fázisban vagyok. :D
      Nem tudom, még nem próbáltam, de szerintem akkor nem tartós, bár valószínűleg nyomdalakk függő is.

      Törlés
  2. Nagyon jó ez a lemez! És a poszt is a sok szép manikűrrel, nekem mind tetszik! (-:

    VálaszTörlés
  3. Mindegyik gyönyörű, de az utolsóba szerelmes vagyok. *_* *_* *_* Nagyon jó vagy!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép manikűröket készítettél! *.* A tesztedtől függetlenül rendeltem meg ezt a lemezt, és már alig várom, hogy én is játszhassak vele! ^.^

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép körmök lettek, nekem az utolsó tetszik a legjobban. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...