2015. április 23., csütörtök

Lakkpárbaj | Lila holografikus lakkok

Moyra Holographic – 255 Gravity, Catrice Luxury Lacquers Holomania – C04 Plum Me Up Scotty, Rival de Loop Young Holo Nails – 03 Cute Candy, Color Club – Eternal Beauty, Colour Alike Pastel Holo – 511
A készletemben körbenézve meglepődve tapasztaltam, hogy egy csomó lila holografikus lakkom van – tudjátok, mit jelent ez: lakkpárbaj! ;) Bár végül kiderült, hogy nem dupe-jai (hasonmásai) egymásnak, azért szerintem mégis jó, ha az ember tudja, hogy mennyire különböznek egymástól. :)

Color Club – Eternal Beauty, Rival de Loop Young Holo Nails – 03 Cute Candy, Catrice Luxury Lacquers Holomania – C04 Plum Me Up Scotty, Moyra Holographic – 255 Gravity
Készítettem négy-, illetve öt körmös képet is, bár utóbbin még mindig nem tudom normálisan tartani a kezem, ezért elnézést kérek...

Szóval a technikai részletek: mindegyik lakkot 3 rétegben kentem fel, alap- és fedőlakk nélkül. Azért 3 réteg, mert a Moyra holója eléggé csíkoz, ezért kellett a 3. réteg is, és ezért úgy gondoltam, hogy a többi, egyébként már a 2. rétegben is jól fedőre is felkenem a harmadikat.

Mutatóujj: Color Club – Eternal Beauty
A bagázs legholósabb lakkja, élénk lila, és bár azt hittem, hogy eléggé hasonlít a RdeL-re, vagy az rá, mégis, utóbbi sokkl hidegebb lila, ráadásul kevésbé is holózik. Az EB már 2 rétegben is jól fed, vagyis igazából az extrém holo hatás miatt az elsőn sem nagyon látszik ha valamilyen hiba van is rajta... Nyomdázáshoz kiváló!
Elérhetőség: Aphrodite '97 Kft. webáruház vagy üzletek , 1990 Ft

Középső ujj: Rival de Loop Young Holo Nails – 03 Cute Candy
Nagyon aranyos kis lakkocska, szintén 2 réteges fedésű, kevésbé holózik, de mégis szerintem igazi kincs, pláne, hogy könnyebben és olcsóbban elérhető, mint a CC.
Elérhetőség: Rossmann üzletek (csak némelyik, ITT a lista!), 399 Ft

Gyűrűsujj: Catrice Luxury Lacquers Holomania – C04 Plum Me Up Scotty
A lakkpárbaj egyetlen tagja, ami már nem kapható, de a lila kategóriába sorolták – amit nem igazán értek, hiszen ez inkább ezüst egy csipetnyi lila beütéssel, de ennyi. A holo hatás benne a legenyhébb, úgy kell előcsalogatni. De nagyon jó nyomdázáshoz! ;)

Kisujj: Moyra Holographic Effect – 255 Gravity
A csíkozódós, mégis szemkiverős holo lakk, némi rózsaszínes beütéssel – azonban a 256 mellé állítva határozottan lilás. Ha ügyesen lakkozunk, 2 rétegben is fed, azonban vigyázni kell, hagyni kell a rétegeket megszáradni, mert hajlamos felszedni az elsőt. Én mindig a fény felé tartom a körmeim, és így látom, hogy csíkozott-e, vagy sem, kell-e a következő réteg. Nyomdázáshoz kiváló! ;)
Elérhetőség: Moyra üzletek, webshop, Nailland, fodrászkellékes üzletek... szinte mindenhol, 500 Ft körüli áron. :)
Poszt: http://dorathenailpolishaddict.blogspot.hu/2014/04/moyra-holographic-no-255-gravity.html

Hüvelykujj: Colour Alike Pastel Holo – 511
A "legpasztellebb" mind közül, enyhe, szórt holo hatással, nagyon kis csinos lakkocska, azonban egyikre sem hasonlít... :) 2 rétegben már szépen fed és gyümölcsillatú száradás után! ;) :D
Elérhetőség: Nailland Hungary webáruház vagy standok, 1240 Ft


A hüvelykujjamon: Colour Alike Pastel Holo – 511, a többi ugyanaz, mint fentebb is



Colour Alike Pastel Holo – 511 vs. Rival de Loop Young Holo Nails – 03 Cute Candy:


Szeretitek a lila holo lakkokat? Melyik a kedvencetek? :)

Hamarosan jön a következő összehasonlító poszt, van még legalább 3 szín, amiből szeretnék ilyen összeállítást készíteni! ;)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

6 megjegyzés:

  1. Jaj, ez nagyon tetszik! :) Ezek közül mind megvan szerencsére, ami nem is baj, mert mind nagyon tetszik. :) Én nem tudnék választani. És hajrá, hajrá, még több ilyen posztot! :)

    VálaszTörlés
  2. A Colour Alike tetszik legjobban, de a RDL is szép szerintem, az meg is van, totál jó ár-érték arányban, a minőséggel sincs baj szerintem, és ő tényleg igazán lila. :)

    VálaszTörlés
  3. A Catrice nekem is megvolt, de túladtam rajta, mert szerintem nagyon hasonlít az A-England Fonteynre - ahogy írod, szürke, lila beütéssel. :) Mindegyik csudaszép a maga nemében.

    VálaszTörlés
  4. Mennyi lila holo :) Nagyon szép mind. Nekem nincs meg egy sem, bár a Moyrából a lilán kívül mindet megvettem. A CC a legjobb, ha már holo :)

    VálaszTörlés
  5. Jó kis összehasonlítás és meg egyszer köszi, hogy megosztottad Velem a Glamour kuponod :) A CA kivételével megvannak, de úgy látom, az is kell :) Egyedül a Moyra megvásárlását bánom, az a szín nagyon nem áll jól.

    VálaszTörlés
  6. Hú de klassz a Color Alike! Na kellett nekem idenézni... :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...