2015. március 31., kedd

ILNP – Homecoming (double holo stamping)


Hiába nyomdázott a mai manikűr is, a főszereplő mégis a Homecoming. Jaj, nagy volt ám a meccs közte és a Black Orchid között, hogy melyiket vegyem meg, aztán rá esett a döntés... majd később a Black Orchid is hozzám került, mert a tavasz beköszöntével valami bekattant nálam és teljesen beleestem a színébe, meg úgy az egész lakkba... De ez egy másik poszt, most nem ez a lényeg. ;)

Az ILNP Homecoming egy sötét kékeslila alapú gyönyörűséges holografikus lakk, amiben ráadásul még arany csillámok is vannak... csodaszép! Két rétegben fed, erre nyomdáztam a Color Club Cherubic-kal és a MoYou Fashionista 05 lemezzel. Önmagában annyira nem fényes, a képeken fedőlakkal látható. Ez a dupla holo nyomdázás az egyik kedvenc technikám, mert bár rendkívül egyszerű, mégis mutatós. Ti mit gondoltok? :)





http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

6 megjegyzés:

  1. Erre csak annyit mondok: tökéletes. *_* *_* *_*

    VálaszTörlés
  2. Ez gyönyörű!! Pár napig otthon leszek, tuti valami sötét manit fogok kreálni magamnak :)
    Szép ez a lakk, én is imádom a holos lakkokat meg holoval is szeretek nyomdázni.

    VálaszTörlés
  3. Ez a manikűr szinte hipnotikus *.*

    VálaszTörlés
  4. B*sszus, kell ez a lakk... :D Nagyon szép lett a manikűr! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...