2015. március 4., szerda

piCture pOlish – Pandora (double stamping)


Mióta belejöttem a nyomdázásba, szinte mindent így díszítek, legyen az egy egyszerűbb vagy valamiféle különlegesebb lakk. Így történt a piCture pOlish Pandora lila scatter holo-jával is, ráadásul duplán, mivel egyszer a double stamping-et is ki akartam próbálni. Hát, ez lett belőle. :D

A Pandora 2 rétegben fed, a képeken fedőlakkal látható. Sokszor felmerül a kérdés, hogy ugyanolyan-e a PP Pandora és  Zoya Aurora - nem, mert a Pandora hidegebb árnyalatú lila.

A mintához az alapszín a Moyra Gel Look 928 Giselle volt, 2 rétegben, erre nyomdáztam először a Colour Alike Winter Holo 502-vel (sötétlila holo) és a MoYou Fashionista 08 lemezzel, majd pedig a Moyra Metal Effect 304 ezüsttel és a MoYou Pro XL 10 lemezzel.

Nagyon megszerettem a nyomdázást, és a double stamping technikát is, úgyhogy elképzelhető, hogy még párszor fogok hasonló posztot írni... ;) :DHogy tetszik? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

11 megjegyzés:

 1. Szuper lett! :)
  Imádom a nyomdázást, annál már csak egy dolog jobb, a dupla nyomdázás :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) Hát igen, ebben egyetértünk. :D :D ;)

   Törlés
 2. Gyönyörű! Első pillantásra azt hittem, a középső ujjadon is a Pandora az alap és inverz nyomdázást csináltál, annyira passzolnak a színek. :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, nagyon aranyos vagy! :) Sajnos inverz palettáim "még" nincsenek, de azt hiszem, lassan ezt a problémát is megoldom majd... :) :D

   Törlés
 3. Jaj ez a Pandora annyira tetszik, még a végén megveszem. Én is imádok nyomdázni, most ismerkedem a stamping decal technikával, de duplán még nem nyomdáztam, pedig szép lett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A stamping decal-t én még nem próbáltam, de nagyon érdekesnek tűnik, szerintem én is hamarosan megpróbálkozok vele. :)

   Törlés
 4. Nagyon szép lett! Én éppen ma próbáltam ki először a dupla nyomdázást, nem lett a legjobb, de majd legközelebb. :D

  VálaszTörlés
 5. Tetszik! Szép lett nagyon, jól eltalált minta és színek, ügyes vagy!

  VálaszTörlés
 6. Waaa, atyaég ez a manikűr annyira, de annyira jó lett! Szíven talált! :D

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...