2014. augusztus 15., péntek

Makeup Revolution – Are You Still Available?


A múltkor megejtettem egy Pink Panda rendelést (amikor 5200 Ft felett ingyenes szállítás volt), rendeltem 3 Iconic palettát és két lakkot, melyek közül az egyik a mai poszt főszereplője, az Are You Still Available? fantázianevű darab. (A másikat (Never Enough) anyának adtam.)

Az AYSA egy szürkéslila, igazi őszi szín szerintem. Két rétegben fed, kicsit küzdöttem vele, mert az ecsete elég merev és emiatt kissé csíkozott is – a vakus képeken nagyon látszik, ezért az nincs is, a lámpás képeken kicsit észrevehető, de a valóságban én nem vettem észre semmit. Önmagában nem igazán fényes, kellett rá a fedőlakk.

A lakkot a Pink Panda webshopból szerezhetitek be 690 Ft-os, áron, és mellette számos érdekes szín közül válogathattok. :)

Egyébként... csak nekem tűnik úgy, hogy esélyes az A-England – Guinevere hasonmás szerepére? :D Mondjuk – a netes swatchok alapján – a Guinevere kicsit lilásabb és világosabb... Ti mit gondoltok? :)

Lámpa alatt


1 megjegyzés:

  1. Csodaszép ez a lakk. :) Nekem az Essence-től van egy hasonló behatárolhatatlan színű barnás-lilás-szürkés lakkom, amit akkor használok, ha már végképp nem tudom eldönteni, milyen színűre fessem a körmeimet. Őszre meg főleg ideális színek ezek. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...