2014. augusztus 1., péntek

China Glaze – Lotus Begin vs. Moyra – Jaqueline


Kezdődjék a lakkpárbaj! :D

Bizonyára olvastátok tegnapelőtt a China Glaze Lotus Begin-fiaskót, aminek a végén említettem, hogy van egy lakkom, ami igencsak hasonlít rá. Nos, a Moyra Gel Look No. 912 Jaqueline lenne az.

Ám mielőtt előreszaladnánk, el kell árulnom, hogy csak az üvegben hasonlítanak, felkenve teljesen más jelenség a kettő.

A CG krém finisű, élénk halványlila, csillámmentes. A Moyra ezzel szemben egy szürkésebb, kevésbé intenzív halványlila, kicsit rózsaszínesebb is, és apró csillámokat tartalmaz, ami inkább csak az üvegben látszik (bár néha a körmön is megfigyelhető), és a finise és az állaga inkább crelly, a jelly és a krém között valahol. Ezt azért hangsúlyoznám ki, mert a fedése emiatt egy kissé gyenge (pontosabban inkább sheer), de nem az a "8 réteg kell a fedéshez" típus. Igazából kettő is elég, amivel egy szép, visszafogott, de elegendő fedésű manikűrt kapunk.

Száradás szempontjából közel azonosak, a Lotus Begin vékonyan felkenve gyorsabban szárad ugyan, de a "normál" lakkréteg átlagos idő alatt, és ez a Jaqueline-ről is elmondható.

Elmondható, hogy a Moyra könnyebben kezelhető, belőle 2 réteget kentem fel, a China Glaze-ből hármat. A Lotus Begin kapott egy réteg fedőlakkot is az egyenetlen fedés és a fény miatt, a Jaqueline azonban önmagától ilyen fényes (mivel a Gel Look kollekcióból való).

Mikor megkaptam a Lotus Begin-t, féltem, hogy lesz két ugyanolyan lakkom, de határozottan nem ez a helyzet (ezért indokolt volt a megvétele, tudjátok :D) – bár állag és kezelhetőség szempontjából most a Jaqueline nyert.

De természetesen tovább próbálkozom a Lotus Begin-nel is, hiszen a színe tetszik, és a márkával sincs eddig rossz tapasztalatom, ezért megérdemel egy újabb esélyt – szerintem.

Vakuval


Lámpa alatt


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...