2014. április 5., szombat

Moyra Gel Look - Jaqueline & Amélie


A jó idő beköszöntével nálam is előtérbe kerültek a színesebb, vidámabb lakkok és minták, így sikerült, hogy ez a két lakk egymás mellé került egy manikűr keretein belül. Szerintem egész jól passzolnak egymáshoz. :)

A világos levendulaszínű Jaqueline egész kellemes meglepetés volt számomra, mert annak ellenére, hogy nem szokásom ilyen világos és pasztelles árnyalatokat viselni, nagyon megtetszett a színe önmagában is, így van rá esély, hogy találkoztok vele egy külön bejegyzésben is... :)

Az élénk pink Amélie-t az első Moyra csomagomban kaptam, már ránézésre is érdekes színnek látszott, de el kell, hogy mondjam: felkenve még jobb! Gyönyörű színe van, nem is tudnám pontosan meghatározni, nekem olyan epres rágó-színe van... szééééép! :) Az üvegben erős fény alatt látható némi csillám, azonban ezekből a körmökön semmit sem vettem észre...

A lakkok minősége kiváló, jól fednek, jól terülnek, a száradásuk nem a leggyorsabb ugyan, de olyan fényesre száradnak, hogy csak hápogtam. A képeken van rajtuk egy réteg fedőlakk is, de önmagukban is megközelítik ezt a fényt.

És jöjjön a feketeleves... a fedőlakk. Rimmel Finishing Touch Ultra Shine. Utódot kerestem az NYC Turbo Dry-nak, amikor kiderült, hogy kivonják, így - jobb alternatíva híján - erre esett a választásom. Hiába vártam egy csomót, elkente a pöttyöket... az ecsete csodás (dupla), álom vele festeni, csak ne kenné el a mintát! Egy kicsit a lakkot is felszedi, úgyhogy vigyázni kell vele. És nem szárad gyorsan (az NYC-val ellentétben), úgyhogy nálam nem túl nyerő. Azóta szerencsére találtam egy jobb fedőlakkot, méghozzá az essence-től, de róla majd a következő posztban fog szó esni. :)

Használt lakkok:
  • Moyra Gel Look körömlakk "No. 912 Jaqueline" - 2 réteg (lila)
  • Moyra Gel Look körömlakk "No. 919 Amélie" - 2 réteg (pink)
  • Rimmel Finishing Touch Ultra Shine fedőlakk - 1 réteg

Lámpa alatt


Vakuval

4 megjegyzés:

  1. nagyon jó lett és tényleg kár a fedőlakkért. nagyon durván elkente...

    VálaszTörlés
  2. Cukik együtt. :) A fedőlakkért pedig kár. :/

    VálaszTörlés
  3. Bocsi az előbbi nagyon értelmes kommentért, bekapcsolva maradt a kínai nyelv a billentyűzeten. :D
    Szép párosítás! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, csajok! :) Azóta találtam megfelelő fedőlakkot. :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...