2014. április 4., péntek

Merre járok mostanság...?


Sziasztok!


Tudom, hogy elég hosszú időre (2 hétre) eltűntem a blogról, de ezzel sajnos számolnom kellett, hiszen van, amikor az élet és a kötelesség fölülmúlja a szórakozást és a hobbit - habár én a blogolást inkább tekintem a munkámnak, mint hobbinak... Mindegy.

Mi is történt? Nos, én idén érettségizek, és most van a véghajrá, előző évek érettségijeit írjuk, tételeket dolgozunk ki, maratonit diktálnak a füzetbe... csak a szokásos. Ebben az őrült rohanásban még a körömfestésre sem volt időm, így kaptak másfél hét pihenőt, ami után végre felüdülés volt újra elővenni az üvegcséket.

A jövőre tekintve... Nem, nem szeretném abbahagyni, hiszen már az életem részévé vált a blog és Ti is. De sajnos más rendszert kell bevezetnem, mert a "minden másnap új poszt" rendszerem úgy tűnik, tarthatatlan... de sok időre sem szeretnélek benneteket újdonságok nélkül hagyni. Ezért arra gondoltam, hogy megpróbálom a "3 napos" rendszert, aminek következtében holnap, majd azután kedden, aztán pénteken, és így tovább lennének új bejegyzések. Remélem, tartható lesz, megpróbálok előre is dolgozni, de biztosra semmit sem ígérhetek azon kívül, hogy nem hagylak itt benneteket.

Remélem megértitek és nem bánjátok, csak túl leszek már valahogy ezen az időszakon - remélhetőleg úgy, ahogy szeretném, és sikeresen. Minden idén érettségiző olvasómnak sok sikert, együtt érzek veletek! :D

~ o ~

Holnapra egy pöttyös manikűr várható a Moyra új Gel Look lakkjaival, vidám, tavaszias színekben, szerintem Nektek is tetszeni fog. :)

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...