2014. január 23., csütörtök

Moyra Sand Effect No. 852


Elsőként szeretném leszögezni, hogy ez a lakk nem az enyém, hanem az egyik barátnőmé, így tőle kértem kölcsön. Nekem eredetileg nem tetszett ez a szín, de aztán mégis, így aztán amikor a fodrászkellékesben voltunk, és egy darab volt, hagytam, hogy ő vegye meg, mert rájöttem, hogy csak azért tetszik, mert egyszer ki szeretném próbálni, és kész. Akkor megkértem, hogy majd egyszer szeretném elkérni, ez az egyszer pedig most következett be, tehát elkértem és felkentem ezt az óarany szépséget. :)

A lakk állaga nem volt a legszerethetőbb, nem tudom, hogy besűrűsödött-e, vagy ilyesmi, mindenesetre vastagabb rétegekkel kellett dolgoznom. Azért szerintem sikerült elfogadható eredményt elérnem. :)

Magamban mindig a Barry M Majesty-vel hasonlítom össze, de Edina képei után rá kellet jönnöm, hogy ez csak halvány utánzata a Majesty-nek... :D Nem baj, attól még nagyon szép, csak nem igazán az én színem. :D

Ebben nincsenek nagyobb glitterek mint a Barry M-félében, azonban telis-tele van óarany, arany, bronz, és - ha jól látom - némi ezüst csillámmal. Ez ad az egésznek egy gyönyörű ragyogást, ahogy azt az üvegről készült képeken, illetve a makrókon is láthatjátok. :)

Használt lakkok:
  • Moyra Sand Effect "No. 852" - 2 réteg

Lámpa alatt



Vakuval




Közeliek lámpa alatt:



És végül pár közeli kép az üvegről:


2 megjegyzés:

  1. nagyon szép! nincsen még moyra lakkom, de ha egyszer végre eljutok a boltjukba biztos szemezgetek majd egy párat... :)

    VálaszTörlés
  2. Megvan nekem is, olyan szép. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...