2013. augusztus 19., hétfő

Visszatértem! 2 hetes (Instagram) összefoglaló

Halihó emberek! Aki követ Instagramon és Twitteren, láthatta, hogy az ország különböző helyeiről jelentkeztem némely napokon. Ugyanis én az elmúlt 1,5 héten az ország másik felén voltam, nem otthon, mivel megejtettük a szokásos éves látogatást a mamámnál, és ennek köszönhetően a környéken mászkáltunk. De persze nem hagytam a blogot posztok nélkül, az ütemezés egy nagyon kis hasznos funkció, ezért is imádom a Blogspotot/Bloggert. :D (A telefonos app már kevésbé jön be, eléggé összevissza és kezelhetetlen a jól megszokott webes felülethez képest...) Úgyhogy most visszatértem, és - remélhetőleg - végre lesz időm megírni a porosodó haul posztokat, illetve átméretezni az összes képet. Mert van jó néhány mappányi haul, notw és miegymás kép, ami csak rám és a képszerkesztőmre vár. Stay tuned!

* 2 hetes összefoglaló *


Megjött a Shopline rendelésem még az utazás előtt, még nem fotóztam be őket, nem volt rá időm, de a napokban majd sort kerítek rá. A színek érdekesek, mert a sötétlilán (No.42 American Mulberry) és a glitteresen (No.67 Crystal Dream) kívül egyik se volt színhű... a Garden of Eden a képen barackszínű, a valóságban neonpink. Fail.


Ez az utazásom előtti manikűr, az új lakkokkal készült, a rózsaszín a No.136 Pink Cadillac, a csillámos a Crystal Dream. Nem szeretem a világos lakkokat (a rózsaszíneket meg pláne), de ez valahogy belopta magát a szívembe. Lesz róla notw poszt.


Fagyi a Mekiben. Késett a (klímamentes) vonatunk, ezért lekéstük a buszt, ráadásul meleg volt és tömeg, úgyhogy ez volt az életmentő. Ez az utazás napja, másfél hete péntek.


Komárom-Esztergom megyében voltunk, péntek este megjött a hidegfront, végre hűsöltünk egy kicsit! Ez szombat reggel készült, és a szép szürke eget meg a rétegfelhőket hivatott demonstrálni.


Azért szombaton napközben egy kicsit felmelegedett az idő, este szabadtéri programon voltunk és túráztunk egy picit, így sikerült, hogy a 100. képem Instagramon ez a naplementés fotó lett.


Szerintem ezt még a naplementés előtt fotóztam, de nem vagyok benne biztos. Mindegy, Gerecse, hegy, szép. Csak nekem szokatlan, én a puszta közepén nőttem fel. :D


Újabb köröm! Aden No.40 Cover Girl. Ezt nem rendeltem, hanem vettem Szegeden. :D Egy rétegben szépen fedett, a színe pedig eszméletlen szép málna. <3 Ezt a múlt hét közepétől viseltem tegnapig. (Mert akkor felkentem a kék Baltic Sand lakkot, háhá.)

Pénteken jártam Szlovákiában, Esztergomban átsétáltunk Párkányba, ahol be kellett mennünk a DM-be mert én sipákoltam - itt végre megtaláltam az essence "off to miami" lakkját, ami szerintem nagyon hasonlít a régi kollekciós c'est la vie! lakkra, amit én sajnos elajándékoztam... Volt Sally Hansen pult, de egy csomó lakkban le volt ülepedve a csillám, eléggé undi volt. :S


Szombat, Tata, városnézés (sokadszorra). Voltunk az Öreg-tónál, a várnál, láttam egy teknőst, kacsákat... És a jegescsoki! A csokizóban. Itt ittam először jeges csokit, de valami iszonyat finom volt! *-* Előtte vagy 15 féle csokit végigkóstolhattam hogy kiválasszam a nekem való csokit - volt ott minden: zsályás, rozmaringos, levendulás, perui, stb, stb -, végül egy tejcsoki lett a befutó, karamelles... ízvilággal? Azt hiszem. Nem értek hozzá. De iszonyat finom volt! Ha arra jártok, mindenképp ugorjatok be, jó a közeg, finomak a csokik, és az ár is baráti - 510 forintba került a jegescsokim, ez messze túlszárnyalta a 610 forintba kerülő jegeskávémat is.


A vár


Teknős! Olyan aranyos volt, lebukott, úszkált, újra feltűnt, vagy tíz percig figyeltem, szinte pózolt a kamerának. :D


A kacsák is jól elvoltak


És végül a mai napról. Találkoztam Flórával! *fangirling moment - oops, hours* Tudnék még erről egy fél oldalt áradozni, tele ismétlésekkel meg minden, és szerintem fogok is... Pesten találkoztunk, és egy délelőttöt + egy kora délutánt töltöttünk együtt, ide-oda mászkálva az Arénában. Én először jártam itt, úgyhogy csak pislogtam, mert tényleg nagy az épület... én a szegedi Árkádhoz vagyok szokva, na. :D Voltunk Rossmannban (kétszer is, már van az új Catrice kollekció! vettem egy Pure Shine Colour Lip Balmot, egy essence szájkontúrceruzát, két akciós Catrice lakkot a Hip Trip kollekcióból, egy essence körömágybőrápolót... azt hiszem, ennyi), Flormar pultnál (megvan az Icy Top és a Polka.com dupe!), körbenéztünk még a Douglasban, a Claire's-ben mert meg akartam mutatni a mákos lakkom, de nem volt nekik abból a kollekcióból, H&M-ben (ott is ment a pislogás, hogy milyen jó dolgok vannak ebben a H&M-ben - lakkok, spray-k, filces tus, rúzs, LAKKOK - nálunk ilyen nincs!), Six-ben, Bijou Brigitte-ben (ezekben nem vettünk semmit), Starbucksban (életemben először, nem volt rossz de nem egy életbevágó dolog, karamellás frappucinót ittam, finom volt, bár nem annyira, mint a jeges csoki...), valamint a Body Shopban is, ahol épp kiárusítják a barackos és a málnás testvajakat, kicsit kiélveztem a pillanatot, hogy Body Shopban vagyok - ismét először -, felénk ilyenek nincsenek. :D Már az üzlet előtt is jó illat volt, hát még bent. :D Kipróbáltam mindkét akciós testvajat, de a málnásnak nagyon fura volt a szaga... de a barackosnak nagyon finom, olyan, mint a frissen szedett baracknak. Kár, hogy nem az én pénztárcámra szabták... Erre ez a rafinált lány mit csinált? Megvette nekem ajándékba. Úgyhogy most van egy TBS testvajam, amit Szent Grálként tartok számon, és kitüntetett helye lesz a polcomon amint lesz időm mindent elpakolni. Köszönöm még egyszer Flóra! <3

5 megjegyzés:

  1. Rafinált? :D Azt hiszem, ezt még sose mondták rám.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolkodtam valami frappánson, valami mardekároson, de más nem jutott eszembe... :D xd

      Törlés
    2. Végülis.. "Proud to be cunning and ambitious. Proud to be slytherin." :D

      Törlés
  2. Az a világas Aden...hmmmm :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a fura, hogy bár nem szeretem az ilyen világos lakkokat, ez mégis nagyon tetszik... úgyhogy még biztos fogom hordani. :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...