2013. augusztus 2., péntek

Summer TAG

Nem nagyon tudom, hogy milyen bejegyzést írjak, mivel a körmös posztot még korainak érzem, azt majd vasárnap vagy utána, a haulokat pedig sokáig tart megírni... megoldás: egy félig megírt Summer TAG a piszkozatok között. Voilá! ;)

A TAG forrása: Dii

1. Nyáron, hajmosás után magától szárad a hajad, vagy megszárítod?
Nemcsak nyáron, de általában hagyom magától megszáradni, kivéve, ha nagyon későn mosom meg, és tudom, hogy nem száradna meg nagyjából, amikorra lefeküdnék aludni, mert olyankor inkább megszárítom.

2. Fagyi vagy jégkrém?
Fagyi párti vagyok. :)

3. Szoknya vagy rövidnadrág?
Ha nadrág, akkor csakis hosszú, ebben nem kötök kompromisszumot, mivel nem áll jól a rövidnadrág... úgyhogy a válaszom szoknya, habár - az ünneplőszoknyákon kívül - nincs egy sem a gardróbomban... :D

4. Tenger vagy tópart?
Fogós kérdés... nem igazán szeretem a nyarat, de a tengerpart mellett el tudnám viselni... :D De a tópart olyan szép tud lenni... és hűvösebb... úgyhogy tópart.

5. Hányas faktorú naptejet használsz?
Nem tudom, ami épp itthon van, de azt hiszem, 30-as naptejem van, bár mivel nem szeretek napozni (egyszerűen nem barnulok le, eddig csak egyszer sikerült, egy 3 napos Balaton melletti nyaralás eredményeként...), ezért nem is nagyon törődök a naptejjel... kis Casper vagyok. xd

6. Kedvenc nyári parfüm?
Nincs kedvenc parfümöm, nem vagyok parfümös, inkább a málnás-mentás testpermetemet használom. (Oriflame)

7. Kedvenc kiegészítő a nyárra?
Hmmm... Napszemüveg? :D Ráadásul hasznos.

8. Saru vagy flip-flop (alias tangapapucs)?
Városba saru, strandra és itthonra papucs.

9. Kedvenc nyári sport?
Kedvenc sportom sincs, nemhogy még nyári... ja, tudom már... DINNYEEVÉS! Mesterszinten űzöm. :DDD

10. Kedvenc fesztivál?
Nincs kedvenc fesztiválom.

11. Hova mész nyaralni?
Fogalmam sincs. Amúgy sem járunk nagyon nyaralni, idén meg annyira se voltunk... elvileg a közeljövőben megyünk a mamámhoz, aki az ország másik felében lakik, és csak évente 1-2 alkalommal látjuk, nyáron meg Karácsonykor.

2 megjegyzés:

  1. Áh, végre egy fehér társra találtam :) Az eddigi nyári teljesítményem barnulás terén, hogy véletlenül a lábfejem(!) lebarnult az egyik félig zárt cipőben. Úgyhogy azóta is vicces, mintha félig koszos lenne :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így jártam a "csipkés" balerinámmal, a lábfejem ennek köszönhetően hullámmintában barnult le a cipő fejrészénél, és foltos, így ha valaki a lábszárammal összehasonlítja, azt hiheti, hogy koszos, pedig csak "lebarnult..." :D A karom meg már egy pár éve kapott színt, és azóta nem is igazán veszített belőle... xd

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...