2013. augusztus 4., vasárnap

notw #41 - NYC Break Of Dawn

Az igazat megvallva nem a szívem csücske ez a lakk, ahogyan a másik lila társa, a Belvedere Purple sem. Mindkettővel nehéz bánni, rossz a fedésük, csíkoznak és az állaguk sűrűbb, mint az átlagos, és éppen ezért olyan rossz velük dolgozni. Most az ördögfiókák sötétebbik darabját mutatom be, mivel a világosról nem készítettem fotókat - bár nem is igazán baj. Ráadásul buborékosodnak, és ha a nagyon vékonynál csak egy kicsivel vastagabb réteget akarok felvinni, akkor már olyan sok lakk kerül az ecsetre, hogy emiatt lassan szárad, rosszul terül, balesetekre hajlamosabb, és természetesen jobban is buborékosodik. Pedig kár érte, mert a színe nagyon szép...

Használt lakkok: 
  • NYC New York Color "030 Break of Dawn" - 2 réteg
  • NYC Turbo Dry fedőlakk - 1 réteg





4 megjegyzés:

  1. Ez a lakk gyönyörű!!

    VálaszTörlés
  2. A buborékosodást elvileg úgy lehet kiküszöbölni, hogyha pár percre (2-3) bedobod a fagyóba a lakkot. Én még nem próbáltam, mert nekem ilyen problémám, mint a leírtak egy NYC lakkal sem voltak, de mások esküdöznek a módszer hatékonyságára. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm, még nem hallottam erről, de ha továbbra is felmerül ez a probléma, akkor lehet, hogy kipróbálom... Köszi a tanácsot! :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...