2013. július 16., kedd

Haul - Rimmel, Lovely, essence, Nivea, Sundance...

Válogattam, hogy a sok megíratlan bejegyzés közül melyik kerüljön ki, majd úgy döntöttem, hogy ez lesz az, elvégre már 2 itt is megjelenő lakkal is volt bejegyzés. És nem tudom, hogy miért nem készítettem külön képeket a spirálhoz és a dezodorokhoz, de remélem, így is elég.


Rimmel Extra Super Lash hajlított fejű szempillaspirál - volt a DM-ben egy akció, hogy ha veszel egy Rimmel spirált, akkor ajándékba választhatsz egy lakkot. Nos, 1000 forintot megért ez az ajánlat. :) Egyébként átlagosnak mondanám, semmi ámuldozást nem váltott ki, jó kis spirál, de ennyi. Viszont szeretem a hajlított fejét, mert szépen eléri az összes pillámat.

Dove Go Fresh gránátalmás deospray - kellett egy másik, mert az előző már a végét járta, és csak úgy random választottam ezt. Nincs bajom vele. Rá kellett jönnöm, hogy a nyári hónapokban semmire sem megyek az alumíniummentes dezodorokkal, így kombinálom a kettőt.

Nivea Pure & Natural Action alumíniummentes dezodor lótuszvirág illattal - az előző jázminos volt, ennek talán kevésbé kedvelem az illatát, de a célnak megfelel, bár nyáron önmagában nem.


Sundance mattító napozó fluid SPF30 - szerettem volna valami arcra való fényvédőt, és mivel nem volt se kedvem, se keretem a többezerbe kerülő Bioderma Photoderm AKN Mat-ot megvenni, így alternatívaként maradt ez. Hát, nem tudom, hogy írjak-e róla véleményt, mivel csak párszor használtam, és a mostani használat után megjelent 2 csúnya pattanás az arcomon, de az a fájós fajta, amit nem tudom, minek nevezzek, viszont nem tudom, hogy ettől, vagy mástól... Majd használom tovább, esetleg télen is, és majd akkor formálok véleményt. Egyébként olyan 800 Ft körül volt az ára, ha jól emlékszem.


essence colour&go "121 gold fever" (új) - Először is: mi az, hogy sunyiban megváltoztatják a formulát? Amúgy nem annyira zavar, megvan a régi is, volt vele notw poszt, össze tudjátok hasonlítani a kettőt (az újról is készült körmös bejegyzés), annyi a kettő között a különbség, hogy kerültek bele nagyobb, arany glitterek, és ránézésre kevesebb a piros csillám benne. Egyébként szerintem előnyére változott... Amúgy a régi make it golden-re hasonlít szerintem, de ezt csak a képek alapján tudom mondani, ugyanis a régi lakk nincs meg nekem.

Rimmel I ♥ Lasting Finish "271 High Energy" - A spirállal együtt vettem, ezért 0 forintomba fájt. :D Egyébként olyan 750-800 Ft körül mozog az ára. Igazi nyári piros: élénk, szinte már neonos, rikító. Lesz vele notw is! ;)

Lovely Baltic Sand "Nr 1" (narancssárga) - Már volt vele notw bejegyzés (azt hittem, már kitettem ezt a haulos posztot, ezért került a notw ki hamarabb...), ott leírtam a gondolataimat róla. Még mindig szeretem. :) 650 forintért ilyen jó lakkot kapni... :D

2 megjegyzés:

  1. Ezzel a Sundance termékkel én is szemeztem, de egyelőre még halogatom a megvételét :) A gránátalmás Dove deo pedig kedvencem volt, valószínűleg újra is fogom vásárolni valamikor, mert imádom az illatát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alig vagyok napon úgyhogy semmi se indokolja mostanában a használatát. :D Mióta volt egy kis összezörrenésünk, azóta hanyagolom, így is borzalmas a bőröm a hőség miatt... >< Nem teszek rá még egy lapáttal azáltal, hogy hidratálót használok, mert maximum is csak télen van az arcbőrömnek hidratálásra szüksége. :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...